Sunday Resort 2*+ Halkidiki Sithonia | Cazare la Sunday Resort 2*+ Halkidiki Sithonia

Sunday Resort 2*+, Halkidiki Sithonia

Sunday Resort 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sunday Resort 2*+
Hotel de familie situat în satul litoral frumoasă a Gerakini, în Halkidiki rafinat al liniei de coastă cel mai magnific greacă, 80 km. departe de orasul Salonic şi doar 65 km. de la "Macedonia" Airport.

Hotelul nostru va ofera 7 garsoniere si 5 apartamente pentru a acomoda de la 1 la 5guests si este situat pe o taie rasuflarea strălucitor stretch verde de pamant de la ţărmul mării (numai 200m.-de mers pe jos).

Toate camerele şi apartamentele sunt complet mobilate şi să furnizeze o bucatarie complet echipata, frigider, aer conditionat, baie, TV şi, în plus, majoritatea dintre ele au balcon cu vedere panoramica.

Oaspeţii noştri se pot bucura de băuturi sau o masa de cristal piscina mare clare de inot sau piscină Snack Bar, unde pot relaxa şi au o masă sau o băutură enjoynig atmospere frumoasă şi paşnică.

Piscina este inconjurata de punte-scaune, umbrele de soare, mese si scaune pentru oaspeţii hotelului de a utiliza gratuit.

Centrul satului (800m. Estate de la hotelul nostru), este renumita pentru instalaţiile sale de divertisment de calitate şi furnizează vizitatorii cu taverne, restaurante, pub-uri, baruri, club de noapte, super pieţe, magazine de suveniruri, si inchirieri de masini motociclete, magazin de produse de patiserie, sporturi nautice şi mai multe alte magazine, în măsură să satisfacă nevoile si cerintele tuturor.

Hotelul Sunday Resort este alegerea ideala pentru toate grupele de vârstă ca confortul dumneavoastră, pace, relaxare şi de şedere plăcută este foarte important şi preocuparea noastră de zi cu zi.

Din cauza locaţie centrală a statiunii noastre, oaspetii nostri pot vizita site-uri istorice şi culturale multe şi interesant în Halkidiki şi Salonic foarte uşor şi rapid.

Prietenii nostri dragi nu trebuie să uităm că ei se vor bucura de vacanţa de vară de neuitat, la preţuri foarte rezonabile.

Recomanda acest hotel:  


 Sunday Resort

 Sunday Resort
 Sunday Resort
 Sunday Resort
 Sunday Resort
 Sunday Resort
 Sunday Resort