Stefani 2* Halkidiki Sithonia | Cazare la Stefani 2* Halkidiki Sithonia

Stefani 2*, Halkidiki Sithonia

Stefani 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Stefani 2*
Într-una din cele mai frumoase destinaţii de vară din Grecia, Halkidiki, şi într-un loc cu plaje frumoase (5 km) şi mări, statiunea Sarti, puteţi găsi Stefani Hotel. Un mic hotel de familie situat la doar o sută de metri de mare.

Stefani Hotelul este format din camere duble, triple şi cvadruple, toate cu vedere la mare. Puteţi să luaţi micul dejun într-un peisaj frumos, dar, de asemenea, pentru prânz şi cină puteţi gusta mâncăruri tradiţionale şi gustări în taverna ale hotelului. Hotelul oferă o piscină şi o plajă organizat cu umbrele şi paturi de plajă, disponibile pentru oaspeţii hotelului.

În timpul sejurului dvs. la plajă vă puteţi bucura de cafea sau bautura, precum şi o gustare. O piaţă mini mică în incinta hotelului vă oferă capacitatea de a obţine necesitatile de zi cu zi, fără a fi nevoie să părăsiţi hotelul.

Hotelul oferă loc de parcare privată gratuită, Wi-Fi acces gratuit la internet Wi, şi canale prin satelit gratuit. Toate camerele au TV, mini-bar şi A / C. Sporturi de apa activităţi sunt de asemenea disponibile în apropierea hotelului. Hotelul poate aranja croaziere nu numai la Muntele Athos, ci şi pentru restul zonei din jurul acesteia.

Recomanda acest hotel:  


 Stefani

 Stefani
 Stefani
 Stefani
 Stefani
 Stefani
 Stefani