Simeon 3* Halkidiki Sithonia | Cazare la Simeon 3* Halkidiki Sithonia

Simeon 3*, Halkidiki Sithonia

Simeon 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Simeon 3*
Hotelul Simeon se află în satul Metamorfosi, de pe peninsula Sithonia, la numai 70 m de plaja cu nisip, și oferă 2 piscine, un bar la piscină şi un snack bar. Proprietatea este înconjurată de o grădină de palmieri și pune la dispoziție spații de cazare cu balcon și cu vedere la piscină sau la grădină.

Camerele au aer condiţionat, pardoseală din dale şi mobilier din lemn. Toate spațiile de cazare sunt luminoase și aerisite, și oferă TV prin satelit, seif și frigider. Baia proprie include uscător de păr.

Oaspeții pot savura mâncăruri grecești și mediteraneene, la restaurantul de la hotel. O dată pe săptămână, sunt organizate nopți tematice grecești cu muzică live. Snack barul de lângă piscină serveşte băuturi înviorătoare, sucuri proaspete şi gustări uşoare, pe tot parcursul zilei. La câțiva pași, se găsesc restaurante şi supermarketuri.

Hotelul Simeon se află la 80 km de Aeroportul Internaţional Salonic şi la 100 km de centrul oraşului Salonic. Satul Nikiti este la 7 km, iar orașul Neos Marmaras la 26 km. Oaspeții au la dispoziție Wi-Fi gratuit în zonele publice ale proprietății, precum și parcarea privată gratuită.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Telefon

Recomanda acest hotel:  


 Simeon

 Simeon
 Simeon
 Simeon
 Simeon
 Simeon
 Simeon
 Simeon

Date de contact
Simeon 3* Halkidiki Sithonia
Adresa: Metamorfosi, 63083, Grecia