Lagomandra 4*+ Halkidiki Sithonia | Cazare la Lagomandra 4*+ Halkidiki Sithonia

Lagomandra 4*+, Halkidiki Sithonia

Lagomandra 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Lagomandra 4*+
Localizarea unitatii de cazare: Hotelul Lagomandra este situat la 150 de metri de plaja, in zona golfului Toroneos si la aproximativ 4 kilometri de statiunea Neos Marmara, pe bratul Sithonia. Descrierea unitatii de cazare: Situat la poalele puntelui Itamos, in imediata apropiere a Golfului Toroneos, pe plaja Lagomandra, care a fost premiata cu Blue Flag, Hotel Lagomandra* ofera conditii de cazare si facilitate deosebite.

Structura de cazare: Hotelul Lagomandra are in dotare: camere duble standard, duble superioare, junior suite, deluxe suite si maisonette. Camerele duble au in dotare: aer conditionat, CD player, feon, radio, frigider, seif, TV satelit, telefon si grup sanitar propriu. Junior suite au in dotare: living cu canapea si dormitor, despartite prin arcada. Baia este cu cada cu hidromasaj. Au si terasa.Deluxe suite: o singura camera spatioasa si baie cu cada cu hidromasaj si dus. Dubla superioara: camera spatioasa si baie cu cada cu hidromasaj. Maisonette: doua dormitoare, pe doua nivele, despartite prin scara interioara. Au 2 bai, una cu dus, cealalta cu dus cu hidromasaj.

Servicii si Facilitati: Hotelul Lagomandra dispune de: piscina exterioara, piscina pentru copii, bar, internet, restaurant, seif la receptie si parcare. Plaja este situata la aproximativ 200 de metri de hotel. Pentru a ajunge la plaja se trece o pasarela. Plaja are nisip cu granulatie mare (bob de orez) iar intrarea in apa este lina.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Telefon
TV
Uscator Par

Oferta de sejur la Lagomandra 4*+

Recomanda acest hotel:  


 Lagomandra

 Lagomandra
 Lagomandra
 Lagomandra
 Lagomandra

Date de contact
Lagomandra 4*+ Halkidiki Sithonia
Adresa: www.hotel-lagomandra.gr