HAUS PLATANOS 3* Halkidiki Sithonia | Cazare la HAUS PLATANOS 3* Halkidiki Sithonia

HAUS PLATANOS 3*, Halkidiki Sithonia

HAUS PLATANOS 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii HAUS PLATANOS 3*
Înconjurat de pini luxurianţi, Haus Platanos se află pe malul mării şi oferă gratuit şezlonguri şi umbrele de soare pe plajă. Apartamentele sale au vedere la grădină şi la mare sau vedere laterală la mare.

Toate unităţile de cazare de la Haus Platanos beneficiază de aer condiţionat şi de o chicinetă cu frigider, aparat de cafea şi cană fierbător. Acestea includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou şi baie privată. Unele au terasă, iar altele au balcon.

În fiecare dimineaţă se serveşte un mic dejun tip bufet. Barul hotelului este situat convenabil pe plajă şi oferă pe tot parcursul zilei băuturi reconfortante şi mese uşoare.

Proprietatea pune la dispoziţia oaspeţilor un foişor şi facilităţi de grătar. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Haus Platanos se află la mică distanţă de mers pe jos de taverne şi magazine şi la 5 minute cu barca de frumoasa insulă Diaporos. Satul litoral Agios Nikoloas este situat la 14 km. Proprietatea este la 100 km de Aeroportul Internaţional Salonic şi la 115 km de oraşul Salonic.

Recomanda acest hotel:  


 HAUS PLATANOS

 HAUS PLATANOS
 HAUS PLATANOS
 HAUS PLATANOS

Date de contact
HAUS PLATANOS 3* Halkidiki Sithonia
Adresa: Halkidiki, Grecia