Despotiko Apt. Hotel & Suites 3* Halkidiki Sithonia | Cazare la Despotiko Apt. Hotel & Suites 3* Halkidiki Sithonia

Despotiko Apt. Hotel & Suites 3*, Halkidiki Sithonia

Despotiko Apt. Hotel & Suites 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Despotiko Apt. Hotel & Suites 3*
Hotelul Despotiko este situat pe plaja Tristinika, în Sithonia. Înconjurat de măslini, acest hotel elegant de tip boutique oferă piscine exterioare pentru adulţi şi copii, un mini centru de wellness, precum şi 2 restaurante şi 3 baruri.

Sunt disponibile o varietate de apartamente şi suite cu conexiune la internet wireless, TV LCD, aer condiţionat şi articole de toaletă gratuite. Fiecare are chicinetă cu echipament de bază şi balcon mobilat sau terasă cu vedere la grădină sau la piscină.

Atât plaja hotelului cât şi piscina sunt dotate cu șezlonguri şi umbrele gratuite, precum și dușuri și vestiare. De asemenea, se oferă loc de parcare umbrit, biliard, tenis de masă, volei pe plajă şi un cinematograf mic în aer liber.

Micul dejun şi cina sunt servite la restaurantul bufet. Taverna à la carte serveşte salate şi grătare lângă piscină. Sunt disponibile un bar la piscină şi un bar pe plajă.

Aeroportul Internaţional Macedonia din Salonic se află la 120 km. Portul din Marmaras este la 17 km. Porto Koufo se află la doar 5 km. Se oferă parcare gratuită.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Despotiko Apt. Hotel & Suites

 Despotiko Apt. Hotel & Suites
 Despotiko Apt. Hotel & Suites
 Despotiko Apt. Hotel & Suites
 Despotiko Apt. Hotel & Suites