Vile Sanorama Suites 3*+ Halkidiki Kassandra | Cazare la Vile Sanorama Suites 3*+ Halkidiki Kassandra

Vile Sanorama Suites 3*+, Halkidiki Kassandra

Vile Sanorama Suites 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vile Sanorama Suites 3*+
Localizare: In Peninsula Kassandra, la 80 km de Aeroportul International "Macedonia" din Salonic. Se afla in varful unui deal, pe un teritoriu de 6000 de metri patrati.

Descrierea camerelor:

Un total de 10 apartamente de lux.

Facilitati suite: Bucatarie dechisa cu plita ceramica, cuptor si ventilator, filtru de cafea, ceainic, prajitor de paine, ustensile de gatit, inclusiv tacamuri, pahare si farfurii, frigider cu congelator, veranda mobilata, uscator de par, TV prin satelit, leagan, aer conditionat, incalzire, semineu, DVD/CD- player.

Suite Maisonette Style – First & Second Floor (~75 mp) Terasa (25 mp) Recent renovat intr-un stil foarte modern. Dormitor dublu la primul etaj si un dormitor cu doua paturi de o persoana pe al doilea,are o scara interioara. La primul etaj: baie cu dus, si o baie la etajul al doilea. In camera de zi - un scaun si o canapea extensibila, semineu din piatra, bucatarie complet utilata, sala de mese si acces direct la terasa acoperita, o masa de marmura, o canapea si doua fotolii. Vederi magnifice la gradina si Golful Sanya.

Suite Royal – First Floor (~110 mp)Terasa (80 mp) Dormitor cu un pat dublu si un dormitor cu doua paturi de o persoana. Baie eleganta, cada cu hidromasaj. Bucatarie foarte mare, complet echipata. Acces direct la terasa. Camera de zi cu podele de marmura, covoare de plus, semineu de marmura si sala de mese. Din camera de zi - acces la terasa acoperita , mobilier de rachita si bambus: un balansoar, o canapea, doua mese si patru scaune. Vederi magnifice la gradina si Golful Sanya.

Suite Ground Floor (~60 mp) Terasa (15 mp) Camera spatioasa la parter. Un dormitor cu un pat dublu si o baie cu dus. Bucatarie spatioasa cu zona de dining, living cu doua paturi, canapea, precum si acces direct la terasa cu o masa de marmura si patru scaune si o gradina.

Suite Deluxe Ground Floor (~60 mp) Terasa (15 mp) Recent renovat, situat la parter si decorat intr-un stil elegant. Un dormitor cu un pat dublu si o baie cu dus. Camera cu o canapea extensibila. Bucatarie deschisa cu zona de dining si acces direct la terasa acoperita cu o masa de marmura si o canapea cu doua fotolii.Vederi magnifice la gradina si Golful Sanya.

Suite Family Ground Floor (~65 mp) Terasa (15 mp) Apartamentele de familie sunt situate chiar sub piscina, la parter. Design modern. Un dormitor cu un pat dublu, al doilea - cu doua paturi, baie cu duș, bucătărie complet utilată, sala de mese, living cu un fotoliu si o canapea extensibila, o terasa cu mobilier și umbrela, acces direct la gradina, vedere la golful Sanya.

Suite Family Deluxe Ground Floor (~65 mp ) Terasa ( 25 mp) Un dormitor cu un pat dublu si un dormitor cu doua paturi de o persoana. Baie, cada cu hidromasaj si living cu fotolii si o canapea extensibila. Bucatarie, sala de mese, acces direct la o terasa acoperita cu arcada de piatra, masa de marmura. Vedere spre gradina, piscina și Golful Sanya.

Suite Penthouse Second Floor (~110 mp) Terasa (60 mp) Situat la etajul al treilea al vilei principale. Acesta este cel mai inalt punct al complexului hotelier. Inaltimea maxima a plafonului in apartament pana la 3,5 m. Dormitorul dispune de un pat dublu si un dormitor cu doua paturi de o persoana. Baie cu cada. Bucatarie, sala de mese. Camera de zi cu podele de granit, covoare de lux, semineu de marmura si 2 canapele extensibile. Camera de zi are acces direct la o veranda mare cu 2 scaune rattan, o canapea, o umbrela de soare, masa, 2 fotolii și o zona de luat masa. Vedere panoramica.
La sosire, flori proaspete, un bol de fructe, o sticla de apa si un vin.

Recomanda acest hotel:  


 Vile Sanorama Suites

 Vile Sanorama Suites
 Vile Sanorama Suites
 Vile Sanorama Suites
 Vile Sanorama Suites
 Vile Sanorama Suites
 Vile Sanorama Suites
 Vile Sanorama Suites