Tropical Kassandra 3* Halkidiki Kassandra | Cazare la Tropical Kassandra 3* Halkidiki Kassandra

Tropical Kassandra 3*, Halkidiki Kassandra

Tropical Kassandra 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Tropical Kassandra 3*
Hotelul este situat in statiunea Hanioti pe bratul Kassandra, la cateva minute distanta de plaja, taverne si supermarket. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu cu dus, mini bar, TV, telefon, chicineta, balcon, aer conditionat (inclus in pret). Hotelul dispune de piscina.

Halkidiki este o peninsula, aflata in partea de sud a orasului Thessaloniki. Halkidiki este formata din trei brate: Kassandra, Sithonia, Athos.

Atractii Turistice: Kassandra este cel mai vestic brat, fiind si cel mai aproape de Thessalonik; este cel mai popular si cel mai locuit. Este recunoscut pentru plajele sale de nisip si stancoase, prin padurile intinse. Aici sunt numeroase hoteluri, taverne, discoteci, baruri, facilitati pentru sporturi nautice motorizate si nemotorizate. Sithonia este bratul din partea centrala. Este o imbinare de nou si vechi, de mare si pamant. Sunt numeroase hoteluri afla de-a lungul coastei, baruri, restaurante, posibilitati de petrecere a timpului liber. Athos, este cel de-al treilea brat, locuit in exclusivitate de calugari. Este acoperit de intinse terenuri de paduri de pin. Accesul este permis numai barbatilor.

Recomanda acest hotel:  


 Tropical Kassandra

 Tropical Kassandra
 Tropical Kassandra
 Tropical Kassandra