Sani Beach & Spa 5* Halkidiki Kassandra | Cazare la Sani Beach & Spa 5* Halkidiki Kassandra

Sani Beach & Spa 5*, Halkidiki Kassandra

Sani Beach & Spa 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sani Beach & Spa 5*
Hotelul Sani Beach se afla situat chiar langa plaja, in statiunea Sani Resort. Hotelul Sani Beach din statiunea Sani Resort reprezinta o varianta buna de cazare pentru cei ce cauta confort si liniste, dar si posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, sau a sporturilor in aer liber, precum tenisul sau mountain bike-ul.
Hotelul Sani Beach dispune de: 127 camere duble, 113 junior suites, 23 junior suites cu vedere la mare, 78 family rooms, 9 apartamente.
Toate camerele au in dotare: TV satelit, CD/DVD player, aer conditionat/caldura centralizate, telefon, minibar, seif, feon, halate si papuci de baie, grup sanitar propriu cu dus si balcon.
Junior suite: mai spatioase decat camerele duble.
Junior suite cu vedere la mare: au gradina privata cu acces pe plaja.
Family room: 2 camere duble cu usa comunicanta.
Apartamentul este format din living si dormitor.
Hotelul Sani Beach dispune de: piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, plaja privata, restaurant, bar, SPA, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, coafor, fitness, scuba diving, loc de joaca pentru copii si teren de tenis.

Statiunea Sani este celebra pentru plaja sa, care este plasata in partea de nord-vest a peninsulei Kassandra, la 10 km departare de satul Nea Fokea. Sani este o plaja de nisip ce a fost distinsa cu premiul Blue Flag pentru curatenia sa. Exista, de asemenea, o linie de pini de-a lungul coastei. Plaja Sani are unele specii rare de flora si fauna.Sani este o statiune organizata, cu multe tipuri de facilitati, ce pot fi usor accesate. Festivalurile ce au loc pe acesta plaja sunt frecvente in special in timpul verii, de Ziua Mediului, atunci cand sunt organizate seminarii de informare a cetatenilor asupra importantei pastrarii plajelor curate.
website: http://www.sani-resort.com/

Recomanda acest hotel:  


 Sani Beach & Spa

 Sani Beach & Spa
 Sani Beach & Spa
 Sani Beach & Spa