Possidi Holidays Resort 5* Halkidiki Kassandra | Cazare la Possidi Holidays Resort 5* Halkidiki Kassandra

Possidi Holidays Resort 5*, Halkidiki Kassandra

Possidi Holidays Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Possidi Holidays Resort 5*
LOCALIZARE: Resortul este localizat la 95 km de Aeroportul International Thessaloniki, la 4 km de Possidi si este ideal pentru aceia care cauta frumusetea naturii si relaxarea, pentru cei care vor sa se bucure de viata de noapte in Kalithea, Fourka sau in traditionalul Afytos si pentru cei care prefera sa viziteze varietatea de restaurante grecesti, taverne si baruri.

CAZARE: Hotelul dispune de 125 camere, inclusiv 15 apartamente si un apartament prezidential, fiecare cu balcon sau terasa, telefon ,minibar, acces la internet, Tv, satelit, mobilier modern si confortabil, baie marmorata, uscator de par si alte accesorii. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si incalzire centrala.

FACILITATI/SERVICII: Piscina, hidromasaj, izvor mineral, mini market, magazine, magazine cu bijuterii, sala pentru conferinte cu o capacitate de 280 locuri.

FACILITATI PENTRU COPII: Piscina pentru copii, zona de joaca special amenajata, club, camera de joaca pentru copii in incinta (nu este supravegheat), servirea mesei pentru copii mai devreme (la cerere).

SPORT SI AGREMENT: Gimnastica, sauna, masaj, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, activitati in aer liber, sporturi nautice.

MANCARE SI BAUTURI: Mic dejun si cina tip buffet. De asemeni turistii pot savura preparatele traditionale grecesti si internationale la taverna sau la restaurant. In fiecare saptamana hotelul organizeaza o noapte barbeque cu toate specialitatile grecesti, sara Gala si alte seri speciale precum seara pestelui etc. Restaurantul principal, taverna greceasca (a la carte), sala pentru cine private- pentru intalniri in 2, baruri (in incinta cu semineu si in aer liber), snack-bar pe plaja.

Oferta de sejur la Possidi Holidays Resort 5*

Recomanda acest hotel:  


 Possidi Holidays Resort

 Possidi Holidays Resort
 Possidi Holidays Resort
 Possidi Holidays Resort
 Possidi Holidays Resort
 Possidi Holidays Resort