Bomo Olympic Kosma Hotel & Bomo Villas 3* Halkidiki Kassandra | Cazare la Bomo Olympic Kosma Hotel & Bomo Villas 3* Halkidiki Kassandra

Bomo Olympic Kosma Hotel & Bomo Villas 3*, Halkidiki Kassandra

Bomo Olympic Kosma Hotel & Bomo Villas 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bomo Olympic Kosma Hotel & Bomo Villas 3*
Acest hotel nou renovat este situat in Hanioti, una dintre cele mai frumoase statiuni din Kassandra, primul brat al peninsulei Halkidiki, la 500 metri de piata centrala si 150 metri de plaja. Aeroportul din Salonic este la aproximativ o ora de condus (100 km distanta de statiune ).

Cazare: aer conditionat, uscatoare de par si TV satelit.Hotelul are un total de 140 de camere si exista si facilitate pentru persoanele cu disabilitati (doua lifturi).

Facilitati: serviciu de receptie 24 din 24 de ore, posibilitatea pastrarii valorilor in seifuri speciale, casa de schimb valutar, bar, acces la internet, terasa, piscina, bar exterior linga piscina.

Mancare si bautura: In fiecare dimineata hotelul ofera un bufet la micul dejun intre 07:30 am si 10:00 am si de-a lungul zilei puteti gusta specialitatile grecesti, snack-uri si salate.Pentru cei care planuiesc excursii de o zi exista si serviciul de prinz la pachet. Barul de linga piscina ofera atat bauturi alcoolice cat si nonalcoolice, precum si inghetata, cafea si ceai

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Piscina
Restaurant
Seif
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Bomo Olympic Kosma Hotel & Bomo Villas

 Bomo Olympic Kosma Hotel & Bomo Villas
 Bomo Olympic Kosma Hotel & Bomo Villas
 Bomo Olympic Kosma Hotel & Bomo Villas
 Bomo Olympic Kosma Hotel & Bomo Villas