Nostos 3* Halkidiki Kassandra | Cazare la Nostos 3* Halkidiki Kassandra

Nostos 3*, Halkidiki Kassandra

Nostos 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Nostos 3*
Localizare: Hotelul Nostos este situat într-o zonă de zece hectare, departe de zgomotul oraşului într-un mediu liniştit, curat şi prietenos cu o arhitectură modernă, dar în armonie cu peisajul local, acesta oferă condiţii ideale pentru o vacanţă liniştită, paşnică şi relaxantă. Hotelul Nostos este situat pe prima peninsulă din Halkidiki - Kassandra, între pitorescul Afitos şi cosmopolitul Kallithea.

Facilităţile camerelor: Hotelul dispune de 54 de camere, toate dotate cu balcon sau terasă, baie proprie, uscător de păr, aer condiţionat, încălzire (atunci când este necesar), TV prin satelit, telefon, seif în cameră şi frigider.
Facilităţile hotelului: Oaspeții hotelului au la dispoziție un restaurant, două cafenele, bar, recepție, cameră TV/DVD, internet cafe, bibliotecă, parcare, spălătorie, recepție, facilități pentru persoane cu dizabilități.

Sport şi agrement: Cei care vor să se păstreze în formă chiar și în vacanță, vor avea la dispoziție: sală de fitness, aerobic, cursuri de pilates, centru spa, saună, sală de jocuri, biliard.

Pişcină: Hotelul dispune de pişcină exterioară cu șezlonguri confortabile și umbreluțe, și o pişcină interioară încălzită care permite oaspeţilor să beneficieze de efectele curative ale apei de masaj cu cele trei jeturi de apă diferite.

Facilităţi pentru copii: Cei mici au la dispoziția lor un loc de joacă și secțiune pentru copii la pişcina exterioară.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Piscina
Restaurant
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Nostos

 Nostos
 Nostos
 Nostos

Date de contact
Nostos 3* Halkidiki Kassandra
Adresa: Peripheral Road, Kassandra, Grecia 63077