Alexander The Great 4* Halkidiki Kassandra | Cazare la Alexander The Great 4* Halkidiki Kassandra

Alexander The Great 4*, Halkidiki Kassandra

Alexander The Great 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alexander The Great 4*
Hotelul Alexander the Great Beach oferă o vedere spectaculoasă la plaja cu nisip Kriopigi, o piscină mare şi un teren de tenis cu iluminare nocturnă. Proprietatea pune la dispoziție un lift, care asigură accesul la plajă, în condiţii de siguranţă.

Spațiile de cazare sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar. Fiecare are balcon mobilat, cu vedere la mare sau la împrejurimile luxuriante.

Taverna Antonis și restaurantul Roxani servesc mâncăruri grecești și internaționale, precum și mic dejun grecesc, în fiecare zi. Barul de la piscină oferă băuturi exotice şi café-frappé, iar la barul de pe plajă sunt disponibile gustări. Restaurantul Agora, de pe plajă, oferă preparare din bucătăria grecească.

La hotel se organizează petreceri la piscină şi pe plajă, seri greceşti şi nopți cu grătar. Există și facilități sportive, inclusiv volei pe plajă, tenis de masă și biliard.

Hotelul Alexander the Great Beach se află la doar 1,5 km de satul tradiţional Kryopigi. Orașul Kalithea, renumit pentru viaţă sa de noapte agitată, se găseşte la doar 2,5 km. Aeroportul internaţional din Salonic se află la 90 de minute cu maşina.

Recomanda acest hotel:  


 Alexander The Great

 Alexander The Great
 Alexander The Great
 Alexander The Great
 Alexander The Great
 Alexander The Great

Date de contact
Alexander The Great 4* Halkidiki Kassandra
Adresa: Kriopigi, 63077 Halkidiki