Pensiunea Gyula 3* Gyula | Cazare la Pensiunea Gyula 3* Gyula

Pensiunea Gyula 3*, Gyula

Pensiunea Gyula 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Gyula 3*
PENSIUNEA GYULA se afla in centrul istoric al orasului, la o distanta de cateva sute de metri de baile termale , BAILE CETATII – “VÁRFÜRDŐ”, in asa-numita “Casa Ferenczi”, cladire cu trei etaje, cu valoare istorica si arhitecturala. Patru apartamente cu patru paturi, respectiv un apartament cu trei paturi (doua-doua camere cu bucatarie, sufragerie, cabina dus, toaleta), respectiv opt camere cu doua paturi (cabina dus, toaleta ) stau la dispozitia oaspetilor. Camerele (camere nefumatori) sunt dotate cu minifrigider, aer conditionat.
Atmosfera placuta si eleganta a pensiunii asigura oaspetilor odihna si posibilitatea de recreare mult dorita, motiv pentru care oferim pensiunea si familiilor cu copii.
De asemenea stam la dispozitia oaspetilor si cu informatii despre nenumaratele si variatele programe care au loc in oras pe tot parcursul anului, respectiv posibilitatile de distractie in general, activitati si evenimente sportive, ofertele variate ale restaurantelor, despre cofetarii, pizzerii, si cafenele.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Sauna
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Pensiunea Gyula

 Pensiunea Gyula
 Pensiunea Gyula
 Pensiunea Gyula

Date de contact
Pensiunea Gyula 3* Gyula
Adresa: 5700, Gyula, Megyeház u. 10.
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie