Hotel Hunguest Erkel 4* Gyula | Cazare la Hotel Hunguest Erkel 4* Gyula

Hotel Hunguest Erkel 4*, Gyula

Hotel Hunguest Erkel 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Hunguest Erkel 4* / Numar camere: 308
Prezentare - Hunguest Hotel Erkel, Gyula

Suntem încântaţi să informam oaspeţii noştri ca hotel nostru alcatuit din două clădiri - de trei stele şi respectiv de patru stele, aripa Munkácsy şi Dürer s-a deschis pe 2 mai 2011.

LOCUL UNDE GĂSIȚI TOTUL, CE TREBUIE PENTRU ODIHNĂ!

Hotelul Hunguest Erkel aflat în Câmpia de Sud al țării în orașul Gyula, în Grădina Cetății, într-o zonă și un peisaj verde, în vecinătatea lacului de plimbare cu barca și în vecinătatea cetății, construit (legat) împreună cu Băile Cetǎții care are calificativul de categorie cu patru stele, așteaptă oaspeții într-o atmosferă amicală! Hotelul a fost reconstruit în anul 2001, și funcționează cu 122 de camere în continu cu categoria de trei stele în aripa Munkácsy, pe lîngǎ aripa Dürer reconstruit actual în luna aprilie a anului 2011 cu calificativul de categorie de patru stele, cu 177 de camere tip standard cu 2 paturi, 5 apartamente, 4 camere pentru oaspeții cu mobilitate redusă. Cîteva dintre camerele cu balcoane oferă o panoramă minunată spre Grădina Cetății și spre lacul de plimbare cu barca. Toate camerele sânt climatizate, dotate cu televizoare LCD, mini-bar, telefon, acces direct la internet, seif de cameră!Stau la dispoziția oaspeților etaje cu camere nefumătoare.

LOCUL UNDE VĂ PUTEȚI ÎNTÂLNI CU PLĂCERI GASTRONOMICE.
Plăcererile gastronomice oferă gusturi de neuitat! În Restaurantul Orchidea, pe lângă specialitățile bucătăriei maghiare puteți întâlni specialități internaționale și chiar specialități locale. În oferta șefului bucătar figurează mîncăruri de reform și vegetariane, totodată stăm la dispoziția cererilor individuale și în funcție de posibilitate o și realizăm.
În sortimentul bogat oferit cu ocazia micului dejun și al cinei tip masă (bufet) suedeză, toată lumea își găsește mâncarea potrivită și dorită.
În Barul Violin vă oferim specialități de cafea și băuturi cu un sortiment bogat și vă prezentăm specialitățile zonelor de vin din Ungaria!

LOCUL UNDE ÎN FIECARE PICĂTURĂ ESTE O PLĂCERE!
Apa termală din Complexul Băilor Cetății cu temperatura de 72 C izvorăște dintr-o adâncime de 2005 m, oferă oaspeților odihnă, vindecare, recreere de neuitat!
Bazinele termale și wellness, paradisul acvatic al copiilor, bazinul sportiv care poate fi folosit și iarna oferă delectare perfectă tuturor, iar parcul de saună stă la dispoziția oaspeților maturi și noaptea cu servicii diverse.

LOCUL CARE TE ALINTĂ ÎN TOATE!
Centrul de Harmonie și Wellness reconstruit- reânnoit în luna Aprilie 2011 stă la dispoziția oaspeților noștri cu diferite saune (tip finlandez, cu aburi, infra), solarii, cameră aromatică, sala aerobic, cameră de sare, bazin de alint, JADE La-stone masaj, Dermalife Spa Jet cu hidromasaj. Masaje minunate vă ajută în obținerea ideală al armoniei corporale și sufletească.

LOCUL UNDE VĂ PUTEȚI ORGANIZA BANCHETELE!
În sălile de banchete ’Hunyadi’ cu capacitatea de 40-290 de persoane,care pot fi separată, cu dotație tehnică completă, puteți organiza banchete de succes, întruniri de firmă și de familie, expoziții, într-un mediu pretențios cu servire profesională. Sălile de conferință: Erzsébet, Corvinși Beatrix au capacitate de 50 persoane vă asigură de asemenea distracții diverse.

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Acces pentru persoane cu dizabilitati
Bar
Baza de tratament
Bucatarie utilata pentru turisti
Camera pentru bagaje
Curte interioara
Frigider
Inchiriere biciclete
Internet
Lift
Lobby bar
Loc de joaca pentru copii
Masaj
Parcare
Piscina
Restaurant
Room service
Sala conferinta
Sala fitness
Salon frumusete
Sauna
Seif
Solar
Spalatorie
Telefon
Terasa
TV in living

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Balcon
DVD player
Frigider
Incalzire centrala
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 AM
Ora checkout: 10:00 PM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard, American Express
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: 48 de ore inainte gratuit, in caz contrar se percepe taxa unei nopti de cazare.

Recomanda acest hotel:  


Hotel Hunguest Erkel

Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel
Hotel Hunguest Erkel