Complex Eden 3* Gura Portitei | Cazare la Complex Eden 3* Gura Portitei

Complex Eden 3*, Gura Portitei

Complex Eden 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complex Eden 3*
Complex Turistic "EDEN" este situat la Gura Portitei, intre Marea Neagra si cele doua lacuri din Complexul lagunar Razelm Sinoe, pe o limba de nisip. Complexul ofera cazare in casute si vile de 1, 2, 3 stele si dispune de restaurant propriu, terasa, pizzerie, crama, discoteca. Are acces atat la delta si la plaja amenajata. Gura Portitei este un loc salbatic, locuit de lipoveni, si atestat documentar pe harti inca din 1710.

Satul de vacanta Eden este primul sat de vacanta din Romania clasificat la categoria trei stele si dotat cu 160 de locuri de cazare.

Pentru cei care prefera confortul absolut, exista un complex de 15 vile cotate cu trei stele, avand un total de 75 de camere, cu grup sanitar propriu, aer conditionat, mobilier modern, apa calda si rece curenta.

Pe plaja sunt amplasate 77 de casute de lemn cu cate doua paturi, deservite de doua grupuri sanitare comune, avand fiecare dusuri cu apa calda si rece curenta, toate acestea la standarde europene.

Posibilitatile de agrement sunt deosebit de variate, de la excursiile organizate zilnic pe canalele Deltei pana la inchirierea de barci cu rame, barci cu motor, hidrobiciclete, ski jet, terenuri de tenis si volei.

Orice informatie despre frumusetile Deltei Dunarii sau despre petrecerea cat mai placuta a timpului liber, o puteti afla, fara mare bataie de cap, de la personalul calificat al complexului.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Plaja Privata
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Complex Eden

 Complex Eden
 Complex Eden
 Complex Eden
 Complex Eden
 Complex Eden