Pensiunea Ecosasu 3* Gura Humorului | Cazare la Pensiunea Ecosasu 3* Gura Humorului

Pensiunea Ecosasu 3*, Gura Humorului

Pensiunea Ecosasu 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Ecosasu 3*
Situata in Gura Humorului, la numai 3 km de Manastirea Voronet si 5 km de Manastirea Humor, oferind o priveliste deosebita, Ecosasu va asteapta cu 16 locuri de cazare in 3 cabane individuale din lemn, complet utilate.

Casa 1 - Living + bucatarie + 3 dormitoare-> pentru 6 persoane
Casa 2 - Living + bucatarie + 3 dormitoare-> pentru 6 persoane
Casa 3 - Living + bucatarie + 2 dormitoare -> pentru 4 persoane

Sunt cladiri ecologice deosebite construite din lemn masiv, in culoarea sa naturala, interioare lambriate cu lemn, de un bun gust desavarsit. Bucatarii mobilate complet cu aparatura si accesorii de cea mai buna calitate. Odihna si relaxare la cele mai inalte standarde.

La cerere dumneavoastra pot fi oferite urmatoarele servicii: excursii la monumentele istorice din Bucovina, mancare traditionala bucovineana, fast service cu produse alimentare si nealimentare din reteaua proprie de magazine. Fiecare dintre cele 3 complexe se pot lua doar 'la cheie', dar nu pentru mai putin de 2 nopti.

Servicii: parcare pazita, gradina/curte, livada, terasa, foisor, gratar/barbecue, frigider in vila, tv in living, sala de mese, loc amenajat de joaca, tv in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, uscator par.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Pensiunea Ecosasu

 Pensiunea Ecosasu
 Pensiunea Ecosasu
 Pensiunea Ecosasu
 Pensiunea Ecosasu
 Pensiunea Ecosasu
 Pensiunea Ecosasu

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie