Passiflora 4* Gura Humorului | Cazare la Passiflora 4* Gura Humorului

Passiflora 4*, Gura Humorului

Passiflora 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Passiflora 4*
Pensiunea Passiflora are o capacitate de 15 camere duble, cu posibilitatea de a introduce cîte unul - două paturi suplimentare în cîteva dintre ele. Fiecare cameră are baie proprie, complet dotată şi echipată (duş cu hidromasaj, uscător de păr, prosoape, săpun, şampon), în fiecare cameră există minibar, telefon cu acces internaţional, televizor cu cablu, acces internet,(dvd si filme-optional)

Pensiunea Passiflora vă pune la dispoziţie o sală de conferinţe de pînă la 60 locuri ( în sistem amfiteatru), dotată cu flipchart, videoproiector, ecran de proiecţie, acces la fax. Este locul potrivit pentru întîlniri de afaceri, mese rotunde, prezentări, training, sesiuni de lucru. Daca vreţi să vă impresionaţi plăcut clienţii sau partenerii de afaceri, invitaţi-i la o masă la Passilora!

Restaurantul Pensiunii Passiflora, care are o capacitate de 50 – 80 locuri, vă invită să degustaţi bucate tradiţionale sau feluri din bucătăria internaţională, să vă deschideţi apetitul cu o palincă sau afinată făcute în casă, şi să stropiţi totul cu vinul casei. Aici este locul în care vă puteţi încinge voia bună în compania ansamblurilor folclorice din zonă, este locul în care cîntă, dacă doriţi, Sofia Vicoveanca, este locul în care puteţi Dvs. deveni vedete pentru o seară într-o demonstraţie de karaoke.
Este locaţia ideală pentru diverse petreceri (aniversări, cununii, botezuri, petreceri-surpriză, banchete), prezentări de modă, expoziţii, si orice alte motive de distracţie aţi găsi!

Passiflora vă ofera gratuit următoarele servicii: biciclete pentru plimbări în împrejurimi, facilitarea de rent-a-car, inchiriere atv, parcare împrejmuită, terasa(perioada de vara), rezervari bilete tren, avion, primirea si expedierea corespondenţei, informaţii turistice, loc de joacă pentru copii, jocuri de masă (table, şah, rummy, scrabble, cărţi de joc, monopoly, etc), tenis de masa, darts, la solicitare demonstraţii de încondeiat ouă.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Passiflora

 Passiflora
 Passiflora
 Passiflora
 Passiflora
 Passiflora
 Passiflora
 Passiflora
 Passiflora
 Passiflora
 Passiflora
 Passiflora
 Passiflora

Date de contact
Passiflora 4* Gura Humorului
Adresa: Mănăstirea Humorului, Jud. Suceava
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie