Dukat 4* Gura Humorului | Cazare la Dukat 4* Gura Humorului

Dukat 4*, Gura Humorului

Dukat 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Dukat 4*
Hotelul Dukat**** este situat convenabil chiar in centrul orasului, fiind cea mai noua locatie hoteliera din Gura Humorului, la doar un pas de principalele institutii publice din statiunea Gura Humorului: Parchet, Primarie, Spital, Politie.

Hotelul se adreseaza calatorilor in interes de afaceri, sau celor veniti in vacanta cu familia, oferind o experienta memorabila.

Despre Bucovina sau Tara Fagilor, se spune ca este o experienta unica, de neuitat. Iar frumoasa statiune turistica Gura Humorului, are marele avantaj de a fi amplasata chiar in miezul ei.

Facilitati: hotel modern, bine echipat, oferind restaurant, bistro, terasa, sala de conferinte, sauna, masaj, jacuzzi.

Atmosfera din zona holului este relaxata, dar si sofisticata, cu accente de lux: corpuri de iluminat elegante, un semineu modern, aranjamente florale, canapele confortabile si mobilier stilizat cu cele patru frunze de fag inspirate din numele vechi al Bucovinei. Decorul vegetal luxuriant si sunetul calm al muzicii de fundal, vor crea fundalul potrivit fie pentru o discutie intima, o negociere sau chiar un plan de grup. Aceeasi atmosfera agreabila o veti regasi si in celelalte zone comune ale hotelului, cum ar fi restaurantul, bistro-ul, terasa sau sala de evenimente.

Restaurantul pune la dispozitia oaspetilor 84 locuri, inclusiv pe terasa acoperita.

Facilitati hotel
Jacuzzi
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Dukat

 Dukat
 Dukat
 Dukat

Date de contact
Dukat 4* Gura Humorului
Adresa: Hotelul Dukat**** este situat convenabil chiar in centrul orasului, fiind cea mai noua locatie hoteliera din Gura Humorului, la doar un pas de principalele institutii publice din statiunea Gura Humorului: Parchet, Primarie, Spital, Politie.