WINDJAMMER LANDING VILLA BEACH RESORT 4* Gros Islet | Cazare la WINDJAMMER LANDING VILLA BEACH RESORT 4* Gros Islet

WINDJAMMER LANDING VILLA BEACH RESORT 4*, Gros Islet

WINDJAMMER LANDING VILLA BEACH RESORT 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii WINDJAMMER LANDING VILLA BEACH RESORT 4*
Situat pe țărmul nordic al insulei Saint Lucia, Windjammer Landing Villa Beach Resort beneficiază de vedere la apele cristaline ale Mării Caraibilor și oferă grădini și cascade amenajate, 6 piscine în aer liber și un centru spa de lux.

Camerele și vilele de la Windjammer sunt dotate cu aer condiționat, acces gratuit la internet de mare viteză prin cablu, TV prin cablu, minifrigider și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Băile includ un uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Unele dintre vilele complet echipate oferă o piscină privată.

Centrul spa Serenity are o piscină privată, o baie de aburi și o sală de tratamente cu vedere la grădinile tropicale. Aici oaspeții pot beneficia de aromoterapie, masaje, împachetări corporale și tratamente faciale. La complex există de asemenea o cadă cu hidromasaj și o sală de sport.

La acest complex de vile din Saint Lucia sunt disponibile 5 restaurante și 3 baruri, oaspeții putând alege pentru a lua masa o ambianță destinsă sau un cadru mai protocolar, cu meniu à la carte.

La Windjammer există un club pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani, Jacquot, unde se organizează diverse activități supravegheate și seri tematice. Adolescenții au la dispoziție un club destinat lor, unde pot practica sporturi nautice și participa la focuri de tabără și programe de karaoke.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet

Recomanda acest hotel:  


 WINDJAMMER LANDING VILLA BEACH RESORT

 WINDJAMMER LANDING VILLA BEACH RESORT
 WINDJAMMER LANDING VILLA BEACH RESORT
 WINDJAMMER LANDING VILLA BEACH RESORT

Date de contact
WINDJAMMER LANDING VILLA BEACH RESORT 4* Gros Islet
Adresa: Labrelotte Bay , Gros Islet, Sfânta Lucia