Bay Gardens Beach Resort 4* Gros Islet | Cazare la Bay Gardens Beach Resort 4* Gros Islet

Bay Gardens Beach Resort 4*, Gros Islet

Bay Gardens Beach Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bay Gardens Beach Resort 4*
Cu o locaţie excelentă în golful Rodney, acest complex este amenajat cu arhitectură în stil colonial şi are acces direct la plaja pitorească Reduit. Oferă camere cu balcon cu vedere la grădina amenajată de lângă piscină.

Complexul Bay Gardens Beach are o piscină tip lagună în formă de petală, cu o cadă cu hidromasaj. De asemenea, oferă un centru spa cu un meniu variat de tratamente şi cu singura clinică de reîntinerire a insulei.

Camerele dotate cu aer condiţionat ale acestui complex de lux includ elemente caraibiene tradiţionale precum ventilatoare de tavan şi verande din lemn. Toate sunt prevăzute cu TV prin cablu şi DVD player.

Opţiunile de luat masa includ restaurantul Trios, care serveşte specialităţi caraibiene şi de fuziune şi un meniu de tapas, precum şi restaurantul Hi Tide de lângă plajă. Puteţi savura băuturi la 3 baruri diferite şi există şi un magazin de delicatese.

Activităţile includ diverse sporturi nautice pe plajă, precum şi călărie. Ca alternativă, oaspeţii se pot bucura de o după-amiază liniştită, cu o ceaşcă de ceai.

Bay Gardens este la numai 8,8 km de aeroportul George FL Charles şi oferă locuri de parcare gratuite. Este situat lângă o serie de restaurante şi cazinoul Treasure Bay, singurul cazino de pe insulă.


Recomanda acest hotel:  


 Bay Gardens Beach Resort

 Bay Gardens Beach Resort
 Bay Gardens Beach Resort
 Bay Gardens Beach Resort