Regent Palms 5* Grace Bay | Cazare la Regent Palms 5* Grace Bay

Regent Palms 5*, Grace Bay

Regent Palms 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Regent Palms 5*
Locaţie: prima statiune de lux situat direct pe plaja de nisip frumoasă de Grace Bay. Aeroportul este la aproximativ 5 km.

Facilitati: În restaurantul à la carte "Paralele 23", vă puteţi bucura de bucătăria internaţională şi romantic bar "plonjare" cocktail-uri cele mai exotice sunt în aşteptare pentru tine.

Alte facilitati: piscina mare cu muzica, jacuzzi. Scaune şi prosoape disponibile atât la piscină şi pe plajă, fără costuri suplimentare, umbrele doar la piscina, tenis, centru de fitness, caiace, snorkeling, cursuri în centrul de fitness, windsurfing, navigatie, scuba diving (1 km), pescuit de adâncime, golf (teren de golf în apropiere).

Wellness Oasis "Spa la Palms" vă invită să vă relaxaţi.

Camere: Hotelul dispune de 164 camere şi apartamente. Camerele de lux oferă o baie / duş, o bucătărie mică, aer condiţionat, ventilator de tavan, frigider în condiţii de siguranţă, acces la internet, TV cu ecran plat, DVD / CD player, uscător de păr, fier / masa de calcat, telefon şi un balcon sau terasă.

Apartamentul Ocean View are, de asemenea, un living, sala de mese, canapea extensibilă, baie cu cada mare, jacuzzi dublu şi o bucătărie complet echipată.

Recomanda acest hotel:  


 Regent Palms

 Regent Palms
 Regent Palms
 Regent Palms
 Regent Palms
 Regent Palms
 Regent Palms
 Regent Palms
 Regent Palms
 Regent Palms
 Regent Palms
 Regent Palms
 Regent Palms