Vila Ta Tina 3* Gozo | Cazare la Vila Ta Tina 3* Gozo

Vila Ta Tina 3*, Gozo

Vila Ta Tina 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Ta Tina 3*
Casa de vacanta: Ta Tina
Oras/Regiune: Gharb
Tara:Malta
Cod: 201.935.4

Descriere:
La nord-vest de Insula Gozo, la periferia orasului Gharb, intr-o locatie linistita situata intr-o curte. Ziduri groase, curti ascunse, bolti istorice conservate si interior modelat cu dragoste conform traditiei. Acest lucru include, de asemenea si spatiul de cazare, compus din 4 apartamente si o cabana separata.
Apartamentul tau: Toate apartamentele sunt mobilate rustic si confortabile, dotate cu cablu TV, DVD player, patut.Piscina comuna (48 mp), terasa la soare, sezlonguri, umbrele, dus in aer liber .
Ocuparea maxima a acestui spatiu este de 8 persoane.
Vacantã de tip 2
Casa de 2 etaje cu incalzire cu gaz. Living / sala de mese. Dormitor (3 paturi), la parter. 3 dormitoare (1 dublu), (1 pat), (3 paturi), la etaj. Bucatarie , frigider / congelator, cuptor cu microunde, prajitor de paine, ceainic.Baie la etaj cu cada/ WC.La parter baie cu dus si toaleta.. BBQ, spatiu de parcare. Piscina in aer liber, terasa la soare, sezlonguri, umbrele de soare.
Distante: restaurant 1 km. Centru - 600 m, cel mai apropiat oras important -Victoria la 2.5 km, marea este la 3 km, plajele stancoase la 3.5 km, plaja de nisip 5 km.
Domeniul imobiliar informatii:
* 8 persoane
* 180 de metri
* 4 dormitoare
* Animalele de companie nu sunt permise
Distante:
* Apa: 3 km
Wellness:
* piscina comuna
Taxe:
Pretul de inchiriere: curatenie finala, pachetul de lenjerie, saptamanal. La cerere: scaun inalt (in momentul rezervarii) 2,50 pe zi (€)

Recomanda acest hotel:  


 Vila Ta Tina

 Vila Ta Tina
 Vila Ta Tina
 Vila Ta Tina
 Vila Ta Tina
 Vila Ta Tina