Vivanta By Taj Fort Aguada 4* Goa | Cazare la Vivanta By Taj Fort Aguada 4* Goa

Vivanta By Taj Fort Aguada 4*, Goa

Vivanta By Taj Fort Aguada 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vivanta By Taj Fort Aguada 4*
Cu vedere la Marea Arabiei, Vivanta by Taj Fort Aguada oferă lux răspândit cazare de 5 stele peste 73 de acri. Oferind 5 opțiuni de luat masa, acesta are un spa, piscină în aer liber și facilități de fitness. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate.

La doar 100 de metri de Fort Aguada, Vivanta Fort Aguada se află la aproximativ 12 km de Vagator Beach si Chapora Fortress. Acesta se află la 75 de minute de Aeroportul Internațional Goa și oferă locuri de parcare gratuite.

Cu design portugheze și balcoane private, unități de aer condiționat și sunt dotate cu mobilier clasic din lemn și un DVD player. Băile private au o cadă de baie, uscător de păr și halate de baie.

Oaspeții se pot bucura de masaje de relaxare spa după antrenament activi pe terenurile de tenis și squash. Proprietatea găzduiește, de asemenea, o bibliotecă, mini teren de golf și facilități pentru sporturi nautice.

Oferind variate meniuri internaționale și locale, Latitude oferă un cadru modern si pe tot parcursul zilei mese. Complexul are, de asemenea, restaurante cu specific italian și fructe de mare, precum și 2 baruri.

Recomanda acest hotel:  


 Vivanta By Taj Fort Aguada