Manaltheeram Ayurveda Beach Village 3* Goa | Cazare la Manaltheeram Ayurveda Beach Village 3* Goa

Manaltheeram Ayurveda Beach Village 3*, Goa

Manaltheeram Ayurveda Beach Village 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Manaltheeram Ayurveda Beach Village 3*
Localizare : situat în Kerala sudul Indiei, cunoscut ca \\\"țara proprie a lui Dumnezeu\\\". Odihnindu-se pe un deal cu care se confruntă celebra plajă Kovalam , este la 21 km de Aeroportul Internațional Thiruvananthapuram. Acesta se afla la 12 km de orasul Thiruvananthapuram. Parcarea gratuită este disponibilă.
Facilitati camere : Găzduit în cabane circulare, camerele sunt complet ventilate și sunt dotate cu un ventilator. Fiecare are un TV prin cablu și o plasă de țânțari. Băile sunt dotate cu facilități de duș.
Facilitati hotel : Ayurveda Spa are camere de tratament private, cu 5 medici profesioniști ayurvedice și peste 50 de terapeuți. Acesta oferă tratamente de masaj de relaxare, tratamente de înfrumusețare și servicii petroliere. Oaspeții pot lua, de asemenea, parte la lecții de yoga sau pot aranja excursii de o zi la biroul de turism. Restaurantul în aer liber în grădină servește o selecție largă de mâncăruri vegetariene și internaționale. Acesta oferă, prin urmare, spectacole regulate culturale și program de divertisment.

Recomanda acest hotel:  


 Manaltheeram Ayurveda Beach Village

 Manaltheeram Ayurveda Beach Village
 Manaltheeram Ayurveda Beach Village
 Manaltheeram Ayurveda Beach Village
 Manaltheeram Ayurveda Beach Village