Dona Sylvia Beach Resort - Cavelossim 4* Goa | Cazare la Dona Sylvia Beach Resort - Cavelossim 4* Goa

Dona Sylvia Beach Resort - Cavelossim 4*, Goa

Dona Sylvia Beach Resort - Cavelossim 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Dona Sylvia Beach Resort - Cavelossim 4*
Mese: Mic dejun in sistem de bufet sau All Inklusive.
All Inclusive: Pensiune completa in sistem de bufet. Specialitati (ex. homar) doar contra unui suprepret. Intre orele 11.00-19.00 mancaruri snack. Dupa masa ceai si prajitura. Intre orele 10.00-23.00 bauturi locale alcoolice si nealcoolice gratuite.
Meniu de gală: Contra unui suprapret, detalii in lista de preturi.
Aşezare: Hotelul este popular mai ales in cercul familiilor, si este asezat pe strandul de km lungime cu nisip fin Cavelossim, in partea sudica al Goa. In fata hotelului se afla un centru comercial cu magazine si restaurante..
Dotări: Asezamantul este renovat in acest an, compus din cladirea principala si cladiri laterale se afla intro gradina inverzita. In cladirea principala hol cu receptie, lobby bar cu coltar confortabil, restaurant bufet si magazin de suvenir sta la dispozitia oaspetilor. Cele 175 camere sunt situate in bungalourile de 2 etaje si bungalourile construite vis a vis cu cladirea prinicipala (despartita de o strada). Centrul Ayurveda, in gradina piscina mare cu apa dulce cu bazin separat pentru copii, terasa de plaja si pool bar. La piscina sezlonguri si prosoape gratuite
Camere: Camere Annex (NNN): sunt renovate dar cu dotari mai simple, sunt situate in cladirea principala sau in bungalourile din fata cladirii principale, in interior dus, wc, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif, internet, SAT-TV si balcon sau terasa.Camere superioare (NNNN): sunt renovate, si mobilate cu exigenta.
Altele: Atentie! In perioada 22.12.-04.01.2007 durata minima de sedere este de 7 nopti.
Transfer:
Fitness/Wellness: Bedmington, tenis (iluminare contra cost), tenis de masa, si sala de fitness. Contra cost: volei si serviciile Centrului Ayurveda.

Recomanda acest hotel:  


 Dona Sylvia Beach Resort - Cavelossim

 Dona Sylvia Beach Resort - Cavelossim
 Dona Sylvia Beach Resort - Cavelossim
 Dona Sylvia Beach Resort - Cavelossim