Euro Hostel Glasgow 2* Glasgow | Cazare la Euro Hostel Glasgow 2* Glasgow

Euro Hostel Glasgow 2*, Glasgow

Euro Hostel Glasgow 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Euro Hostel Glasgow 2*
Euro Hostel Glasgow se află în centrul orașului Glasgow, oferind WiFi gratuit și recepție cu program nonstop. Acest hostel modern este situat la numai 5 minute de mers pe jos de gara centrală Glasgow.

Euro Hostel oferă cazare de tip buget în camere private şi în dormitoare comune. Pune, de asemenea, la dispoziție un lounge cu TV și zonă de relaxare confortabilă, precum și zonă de jocuri cu masă de biliard și fotbal de masă.

Oaspeții care stau într-o unitate de cazare în sistem self-catering au la dispoziție o bucătărie complet utilată, precum și un bar plin de viață care oferă băuturi și gustări uşoare. Bufetul de mic dejun este disponibil la un cost suplimentar de 4 GBP.

Euro Hostel Glasgow este situat la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de celebra viaţă de noapte din Glasgow. Galeria de Artă Modernă se află la numai 5 minute de mers pe jos, iar Aeroportul Glasgow, la 15 minute de mers cu maşina.

Glasgow Centru este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de magazine de îmbrăcăminte, cumpărături și viaţă de noapte.

Recomanda acest hotel:  


 Euro Hostel Glasgow

 Euro Hostel Glasgow
 Euro Hostel Glasgow
 Euro Hostel Glasgow
 Euro Hostel Glasgow

Date de contact
Euro Hostel Glasgow 2* Glasgow
Adresa: 318 Clyde Street, Glasgow Centru, Glasgow, G1 4NR, Marea Britanie