Domeniul Seniorilor 3* Giurgiu | Cazare la Domeniul Seniorilor 3* Giurgiu

Domeniul Seniorilor 3*, Giurgiu

Domeniul Seniorilor 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Domeniul Seniorilor 3*
Domeniul Seniorilor, care se dezvolta in mod constant adaugand servicii si facilitati de la un sezon la altul, se afla la numai 45 km de Bucuresti, in Comuna Greaca - Giurgiu. Accesul de la si catre Bucuresti se face in conditii optime, pe traseul DN4 catre Oltenita si nu depaseste, in conditii normale, 45 minute.

In prezent, cu planuri uriase de extindere, proprietatea este alcatuita din Conac, Carte Blanche Restaurant, Barbeque traditional prevazut cu o terasa de 120 locuri, si Veritas - un Contemporary Wine Bar, care isi delecta oaspetii cu peste 80 sortimente de vin.

Conacul este prevazut cu 15 camere si un apartament cu terasa proprie foarte spatioase, toate mobilate in stilul contemporan-luxos, in nuante pastelate.
Pensiunea este cea care da tonul arhitectural al intregii proprietati.

Camerele spatioase sunt decorate in culori calde si ornamentate cu ferestre largi al caror peisaj de un verde nesfarsit sa intinde cat vezi cu ochii.
Apartamentul are tente arhitecturale renascentiste, dar este acompaniat de o paleta coloristica contemporana. Veranda ce imbraca toata lungimea apartamentului este locul ideal de petrecere a unei seri romantice sau a unei dimineti linistite.
Fiecare dintre spatiile de cazare sunt gandite pentru a surprinde prin confort, intimitate si lux, indemnandu-va sa concepeti un nou plan de week-end alaturi de familie sau de prietenii dumneavoastra.
Cerdacul cu arcadele sale care ocupa intraga lungime a fatadei, este elementul cel mai spectaculos al aceste cladiri.

Aceasta constructie cu iz interbelic, reprezinta locul ideal unde puteti servi o cina traditionala sau mediteraneana, bucurandu-va in acelasi timp de peisajul miraculos al luncii Dunarii.

Carte Blanche Restaurant, cu o capacitate 98 persoane, beneficiaza de o minunata veranda climatizata ce permite largirea acestuia pana la 218 locuri. Mobilierul, dotarile si accesoriile acestuia, creeaza mediul perfect de organizare a oricarui tip de eveniment.

Aflat la intrarea in conac si strajuit de arcadele impunatoare ale terasei, restaurantul este o declaratie de stil ce doreste sa se impuna prin intimitatea si totodata sobrietatea sa. Intr-un astfel de decor, puteti beneficia atat de preparate din cadrul bucatariei traditionale cat si de cele ale bucatariei internationale.

Terasa, cu arcadele semete si privelistea impresionanta sunt cele care va vor face nerabdatori de a petrece o noua seara pe terasa conacului. Atmosfera intima fac din aceasta, atat in bataia primelor raze ale diminetii cat si sub lumina proaspetelor stele, un loc in care insasi timpul isi pierde notiunea.

O alternativa a unei seri romantice o reprezinta Contemporary wine bar-ul in care, alaturi de cei dragi, puteti degusta atat vinurile romanesti specifice zonei, cat si soiuri din vinoteca internationala.

Facilitati hotel
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Domeniul Seniorilor

 Domeniul Seniorilor
 Domeniul Seniorilor
 Domeniul Seniorilor

Date de contact
Domeniul Seniorilor 3* Giurgiu
Adresa: