Pensiune Lázár 3* Gheorgheni | Cazare la Pensiune Lázár 3* Gheorgheni

Pensiune Lázár 3*, Gheorgheni

Pensiune Lázár 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Lázár 3* / Numar camere: 15
In centrul orasului, dar in acelasi timp intr-un loc ferit de zgomot si agitatie, se gaseste Pensiunea Lázár. Pentru noi, locul acesta este incarcat de amintiri si traditie.

Totul a inceput in anul 1930, cand Kastal Miklós, un stramos de-al familiei noastre, s-a hotarat sa deschida propriul sau restaurant. Administrat cu iscusinta si pasiune pentru lucrul bine facut, localul a prosperat, iar la sfarsitul anului 1960, parintii nostri, Kiss Árpád si Kiss Erzsébet au izbutit sa infiinteze singura pensiune din orasul nostru.

Astazi, am redeschis pensiunea si dorim sa purtam mai departe buna traditie a familiei noastre. Ca oaspete al pensiunii, veti gusta din pitorescul si traditiile locului si, totodata, va veti bucura de respectul nostru pentru exigentele vremurilor noastre.

Astfel, va intampinam cu camere cu una, doua si trei paturi, doua apartamente, un restaurant cochet de 50 de locuri, o cafenea de 80 de locuri si o gradina numai buna pentru siestele lungi ale dupa-amiezelor de vara. Dar, in acelasi timp, va punem la dispozitie si linii telefonice internationale, internet, servicii pentru conferinte sau mese festive si chiar un serviciu pentru inchiriere de automobile.

Altfel spus, la fel ca si parintii nostri inaintea noastra, am fi onorati daca ati alege sa fiti oaspetele nostru si cautam sa demostram acest lucru in tot ceea ce facem.

Facilitati hotel
Bar
Curte interioara
Fax
Frigider
Internet
Restaurant
Room service
Telefon
Transfer aeroport
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Incalzire centrala
Internet
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 AM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Pensiune Lázár

Pensiune Lázár
Pensiune Lázár
Pensiune Lázár
Pensiune Lázár
Pensiune Lázár
Pensiune Lázár
Pensiune Lázár
Pensiune Lázár
Pensiune Lázár