Complex Turistic Cheile Cibinului 3* Gheorgheni | Cazare la Complex Turistic Cheile Cibinului 3* Gheorgheni

Complex Turistic Cheile Cibinului 3*, Gheorgheni

Complex Turistic Cheile Cibinului 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complex Turistic Cheile Cibinului 3*
Pentru ajunge la Complexul turistic Cheile Cibinului, din drumul national DN1 Sibiu-Sebes, in localitatea Cristian virati la stanga spre comuna Orlat, de unde va continuati drumul la stanga, spre Gura Raului. Traversati Gura Raului, ajungeti la Barajul de la Gura Raului, continuati drumul pana in coada lacului de acumulare, apoi, la intesectia Raului mic cu Raul mare, pastrati directia inainte (pe Raul Mic) inca 1 km si ati ajuns la Cheile Cibinului.

Complexul turistic Cheile Cibinului este deschis in orice perioada a anului si ofera conditii pentru odihna si relaxare maxima intr-un cadru natural deosebit, o zona montana cu adevarat mirifica, situata la 25 de km de orasul Sibiu, in amonte de lacul de acumulare Gura Raului.

Complexul pune la dispozitie pe o suprafata de aproximativ 30.000mp, 5 corpuri de cazare, parcare, sala de conferinte, restaurant cu terasa acoperita si terasa in aer liber, loc pentru foc de tabara.

Complexul ofera o gama variata de servicii si agrement pentru orice varsta: rummy, sah, table, tenis de masa, karaoke, calarie, plimbari cu ponei pentru copii, plimbari cu trasura si sanie trase de cai, in functie de sezon, teren de joaca pentru copii, plimbari cu mountain bikes, excursii off-road cu masini de teren pe trasee montane, drumetii si multe altele.

Complexul turistic Cheile Cibinului are o capacitate maxima de cazare de 52 de locuri distribuite in 5 corpuri de cazare. Camerele sunt dotate cu incalzire centrala, baie proprie, TV cablu. Doua din cele 5 cabane: Ana si Kara au in dotare si living cu semineu, baie, TV cablu.

Cabana Ana, cu o capacitate maxima de cazare de 20 de locuri, are living cu baie, semineu si TV cablu, 4 camere duble, fiecare dotata cu baie proprie cu dus si TV, 2 camere duble deservite de o singura baie cu dus, dotate cu TV cablu, 2 priciuri a cate 4 paturi fiecare cu baie proprie fara dus.

Cabana Kara are living cu baie proprie, semineu folosit ca zona de relaxare de toti cei din cabana, TV cablu, 10 camere duble cu baie proprie cu dus si TV cablu. La mansarda este o zona de relaxare foarte mult vitrata care ofera o panorama deosebita asupra intregii zone.

Cabanele Negoiu, Suru, Cindrel sunt cabane familiale compuse din living cu canapea extensibila, TV cablu si dormitor cu pat matrimonial, deservite de o baie proprie cu dus. Sunt potrivite pentru familii cu 1-2 copii.

Restaurantul este situat in mijlocul complexului turistic si dispune de terasa acoperita si terasa in aer liber, situata deasupra lacului.

Sala de conferinte este pozitionata in zona de agrement, aici se pot organiza expozitii, team building-uri, diverse prezentari, work shop-uri, sala fiind dotata cu tot echipamentul necesar in acest sens.
Arhitectura salii de conferinte este astfel conceputa incat se pot organiza inclusiv prezentari auto-moto, in interior, pe o scena special amenajata.

Agrement: mountain bike, pentru copii plimbari cu ponei, drumetii pe trasee montane, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, foc de tabara, jocuri de societate, rummy, sah, table

Facilitati hotel
Parcare
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Complex Turistic Cheile Cibinului

 Complex Turistic Cheile Cibinului
 Complex Turistic Cheile Cibinului
 Complex Turistic Cheile Cibinului

Date de contact
Complex Turistic Cheile Cibinului 3* Gheorgheni
Adresa: Pentru ajunge la Complexul turistic Cheile Cibinului, din drumul national DN1 Sibiu-Sebes, in localitatea Cristian virati la stanga spre comuna Orlat, de unde va continuati drumul la stanga, spre Gura Raului. Traversati Gura Raului, ajungeti la Barajul de la Gura Raului, continuati drumul pana in coada lacului de acumulare, apoi, la intesectia Raului mic cu Raul mare, pastrati directia inainte (pe Raul Mic) inca 1 km si ati ajuns la Cheile Cibinului.