Astoria 3* Gheorgheni | Cazare la Astoria 3* Gheorgheni

Astoria 3*, Gheorgheni

Astoria 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Astoria 3*
Clădirea care găzduieşte Hotelul Astoria, a împlinit respectabila vârstă de100 de ani, fiind perla şi mândria municipiului. Hotelul te aşteaptă cu o nouă imagine, într-un mediu plăcut, proaspăt renovat, care totuşi păstrează caracteristicile stilului clasic burghez . Te aşteptăm împreună cu familia, cu cei dragi, cu prietenii şi cu partenerii tăi de afaceri ca să vă dăruim nişte momente speciale, de neuitat cu ajutorul bucătăriei noastre, care oferă cele mai delicioase preparate din zonă.

Dragă oaspete, în Hotelul Astoria îţi stau la dispoziţie 20 de camere cu paturi duble sau matrimoniale clasificate cu 3 stele. Iar în cazul în care ţi-ai dori să te cazăm împreună cu familia ta, îţi oferim apartamentul nostru prietenos şi foarte confortabil. Apartamentul este compus dintr-o cameră de zi, un dormitor şi o baie.

Ca să te poţi odihni într-un mediu cât mai plăcut şi liniştit fiecare cameră este dotată cu baia sa proprie, mini-bar, televizor, Internet fără cablu şi cu telefon.

Restaurantul Astoria dispune de un număr de 75 de locuri şi te aşteaptă cu preparate speciale, cu reţete unice. Din meniu poţi alege felul tău preferat din peste 50 de specialităţi. Totodată poţi întâlni atât cu preparate bazate pe gust italian, cât şi mâncăruri tradiţionale ungureşti, dar poţi găsi şi sortimente de mâncăruri, băuturi pentru toate gusturile.

În funcţie de cerinţele tale organizăm cu plăcere evenimente, petreceri mici şi excursii.

Facilitati hotel
Minibar
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Astoria

 Astoria
 Astoria
 Astoria
 Astoria
 Astoria
 Astoria
 Astoria
 Astoria
 Astoria