Termal 3* Geoagiu Bai | Cazare la Termal 3* Geoagiu Bai

Termal 3*, Geoagiu Bai

Termal 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Informatii Termal 3*
Situat in centrul statiunii Geoagiu Bai, Hotelul “Termal” este alegerea ideala pentru orice calator, turist sau om de afaceri, fiind un loc perfect pentru organizarea de evenimente sau pentru petrecerea vacantelor si week-endurilor in conditii de calitate si confort. Spatiile de intalniri si reuniuni raspund cerintelor actuale ale clientelei corporate.

Camere confortabile, de curand renovate, design si ambianta moderne, materiale si culori relaxante, te vor face sa simti atmosfera calda si odihnitoare a hotelului; iar prin curatenia din camere, atentia pentru detaliile solicitate si personalul hotelului are grija sa iti asigure o sedere placuta.

Camerele sunt prevazute cu televizoare in asa fel incat sa poti fi in permanenta la curent cu ultimele stiri sau sa urmaresti emisiunile preferate iar prin accesul la internet wireless sa poti comunica la timp cu partenerii.

Hotel Termal va ofera cazare la un grad ridicat de confort, intimitate si liniste, departe de galagia din trafic, in imediata apropiere a Bailor Daco Romane . Este ideal pentru vacante impreuna cu familia, prietenii sau intalniri de afaceri, in conditii de lux.

Restaurantul cu o capacitate de 80 de locuri amenajat in nota distinctiei si a bunului gust, elegant, va ofera o gama diversificata de preparate din bucataria traditional romaneasca si cea internationala , pregatite de maestri in arta culinara.

Barul cu o capacitate de 40 de locuri, va asteapta cu diverse bauturi alcoolice si nealcoolice, cocktail-uri si multe altele.

Hotel Termal dipune de o sala de conferinte dotata cu sistem propriu de sonorizare, laptop, aer conditionat, videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie. Capacitate de 40 de locuri.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:  


 Termal

 Termal
 Termal
 Termal
 Termal
 Termal
 Termal

Date de contact
Termal 3* Geoagiu Bai
Adresa: Romania, Geoagiu Bai, Jud. Hunedoara.
Telefon: +4 0254-249220
Fax: +4 0254-249244