Aida 3* Geoagiu Bai | Cazare la Aida 3* Geoagiu Bai

Aida 3*, Geoagiu Bai

Aida 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Aida 3*
Situat intr-un climat placut, in statiunea Geoagiu-Bai, cu iarna blanda si veri racoroase, Hotel Aida pune la dispozitia dumneavoastra 37 camere si un apartament de lux, camere dotate cu televizor, televiziune prin cablu, acces la internet, frigider si baie in camera. Hotelul dispune de un restaurant atragator de 50 locuri si o sala de conferinte care poate fi transformata intr-o sala de petrecere pentru 90 persoane.

DE AICI PLECI MAI TANAR! Wellness & SPA
Nu stim cat de reale sunt miracolele, dar curele de sanatate din Geoagiu-Bai par adesea miraculoase. Inca din vremurile colonizarii romane, sub numele Termae-Dodone, s-a ridicat o mica localitate cu bai termale in care erau recuperati prin balneatie vitejii soldati ai legiunilor Romei.

Factorii naturali de cura ai statiunii sunt apele termominerale, namolul terapeutic si bioclimatul local. Bioclimatul local este lipsit de contraindicatii terapeutice, indiferent de sezon si detine in schimb un rol activ in terapie.Apele termominerale provin de la mare adancime si distanta, dupa parcurgerea unui traseu subteran de cca 10-15 km. Ca urmare a acestor conditii hidrologice particulare, ele se bucura de o puritate deosebita, fiind lipsite de surse de poluare.

Centrul balnear si de agrement propriu, va pune la dispozitie o piscina de agrement, sauna si masaj de relaxare, piscina cu apa termala, impachetari cu parafina, masaj terapeutic, hidroterapie, aerosoli, gimnastica medicala cu aparate de forta si fitness, electroterapie, magnetoterapie, laser, ultrasunete si un personal calificat.

Printre indicatiile terapeutice amintim afecţiuni reumatismale degenerative si ale diartrozelor (spondiloza, artroza, polioartroza, tendonita, tendomisita, periatrita scapulohumerala); afecţiuni ale sistemului nervos periferic (pareze usoare, sechele ale poliomielitei), boli dermatologice, nevroze astenice, boli profesionale, afecţiuni ale aparatului renal, afecţiuni asociate endocrine, boli de nutriţie, afecţiuni metabolice.

Contraindicatii: insuficienţă cardiacă, infarct miocardic, boli febrile acute, epilepsie.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
TV

Oferta de sejur la Aida 3*

Recomanda acest hotel:  


 Aida

 Aida
 Aida
 Aida
 Aida
 Aida
 Aida
 Aida
 Aida
 Aida
 Aida
 Aida
 Aida

Date de contact
Aida 3* Geoagiu Bai
Telefon: 0254 249 191