NH Geneva City 3*+ Geneva | Cazare la NH Geneva City 3*+ Geneva

NH Geneva City 3*+, Geneva

NH Geneva City 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii NH Geneva City 3*+
Renovat complet în iulie 2017, hotelul NH Geneva City oferă camere spațioase, mobilate cu gust. Proprietatea asigură WiFi gratuit și se află la 20 de minute de mers pe jos de centrul vechi al orașului Geneva.

Toate camerele au un design atractiv și sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele beneficiază de vedere la grădină.

NH Geneva City se găsește la mai puţin de 2 km de Parc des Franchises, de sediul central al Organizaţiei Naţiunilor Unite şi de Muzeul Ariana al Ceramicii şi Sticlei. Catedrala Saint-Pierre şi Monumentul Zidului Reformei se află la 3 km.

Oaspeții au la dispoziție un autobuz direct care asigură accesul de la hotel la clădirea ONU și la cele mai importante organizații internaționale. În plus, la Aeroportul Geneva se poate ajunge cu ușurință în 15 minute cu mașina sau în 20 de minute cu autobuzul. La proprietate există o parcare cu plată, de care oaspeții pot beneficia în funcție de disponibilitate.

Saint-Gervais / des Grottes este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de explorarea centrului istoric, mers pe jos și străzi curate.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 NH Geneva City

 NH Geneva City
 NH Geneva City
 NH Geneva City

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie