Nh Geneva Airport 4* Geneva | Cazare la Nh Geneva Airport 4* Geneva

Nh Geneva Airport 4*, Geneva

Nh Geneva Airport 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Nh Geneva Airport 4*
Fie că sunteţi turist sau călătoriţi în scop de afaceri, Nh Geneva Airport Hotel este o alegere excelentă pentru cazare dacă veţi vizita Geneva. Hotelul nu este prea departe de centrul oraşului: la doar 6.3 km depărtare, şi în mod normal nu durează decât 5 minute pentru a ajunge la aeroport. Pentru aceia dintre dvs. care doresc să se aventureze pe-afară, Aeroportul internaţional Geneva, Microcosm, Bois de la Bâtie sunt doar câteva dintre atracţiile disponibile pentru vizitatori.

La Nh Geneva Airport Hotel, serviciile excelente şi facilităţile de nivel superior sunt făcute pentru un sejur de neuitat. Acest hotel oferă numeroase facilităţi în incintă pentru a satisface şi cei mai exigenti oaspeţi.

Dotările din hotel au fost alese cu grijă pentru cel mai înalt grad de confort şi delectare, având seif în cameră, cadă de baie, acces internet wireless (contra cost), cabină de duş, uscător de păr în fiecare cameră. Acest hotel oferă dotări fantastice, incluzând saună, centru de fitness, pentru a vă ajuta să vă recreaţi după o zi plină de acţiune prin oraş. Descoperă un aer profesional al serviciilor şi o gamă largă a facilităţilor la Nh Geneva Airport Hotel.

Recomanda acest hotel:  


 Nh Geneva Airport

 Nh Geneva Airport
 Nh Geneva Airport
 Nh Geneva Airport

Date de contact
Nh Geneva Airport 4* Geneva
Adresa: NH Geneva Airport