Intercontinental Geneve 5* Geneva | Cazare la Intercontinental Geneve 5* Geneva

Intercontinental Geneve 5*, Geneva

Intercontinental Geneve 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Intercontinental Geneve 5*


Acest hotel luxos de 5 stele, reamenajat recent după un proiect realizat de celebrul arhitect newyorkez Tony Chi, oferă vedere magnifică la Mont Blanc, cel mai înalt munte din Europa, la lacul Geneva și la orașul Geneva. Se află la 3 minute de mers pe jos de Grădina Botanică, de sediul ONU și de Centrul Internațional de Congrese CICG și la aproximativ 5 minute cu mașina de centrul de expoziții Palexpo și de zona magazinelor de lux. Oaspeții hotelului pot călători gratuit cu tramvaiul și autobuzul ecologic.

Camerele spațioase și elegante de la InterContinental Geneva sunt prevăzute cu acces Wi-Fi gratuit, facilități gratuite pentru prepararea de ceai și cafea, aer condiționat, TV prin cablu și minibar.

La hotel există un restaurant gourmet cu terasă care servește preparate internaționale moderne și specialităţi de sezon și are o pivniță de vinuri bine aprovizionată.

La barul Les Nations oaspeții pot savura o gamă largă de băuturi în timp ce ascultă muzică de pian live și răsfoiesc reviste și cărți. Sofisticatul bar în stil urban Le Fumoir cucerește prin cocktailurile sale originale și selecția de trabucuri internaționale.

Centrul Spa by Clarins, care ocupă o suprafață de 400 m², oferă o gamă completă de tratamente de înfrumusețare și masaj. Aici sunt disponibile de asemenea o baie de aburi, o saună și o cadă cu hidromasaj. Centrul de sănătate și fitness este deschis nonstop.

InterContinental se află la 3 km de Aeroportul Cointrin și la 2,5 km de Gara Cornavin. Pe durata sejurului, oaspeții pot călători gratuit cu mijloacele de transport public din Geneva.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Intercontinental Geneve

 Intercontinental Geneve
 Intercontinental Geneve
 Intercontinental Geneve

Date de contact
Intercontinental Geneve 5* Geneva
Adresa: 7 - 9 Chemin du Petit Saconnex, Petit-Saconnex / Servette, 1209 Geneva