Ibis Geneve Petit Lancy 2* Geneva | Cazare la Ibis Geneve Petit Lancy 2* Geneva

Ibis Geneve Petit Lancy 2*, Geneva

Ibis Geneve Petit Lancy 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ibis Geneve Petit Lancy 2*
Când vizitaţi Geneva, vă veţi simţi ca acasă la Ibis Budget Geneve Petit Lancy Hotel, care oferă cazare şi servicii de calitate. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Pentru vizitare şi atracţii locale, cineva nu trebuie să caute mai departe deoarece hotelul se bucură de proximitatea Bois de la Bâtie, Geneva Adventure Centre, Muzeul Patek Phillipe.

Facilităţile şi serviciile oferite de Ibis Budget Geneve Petit Lancy Hotel asigură un sejur plăcut pentru oaspeţii săi. Pentru a numi doar câteva dintre facilităţile de la acest hotel, ar fi 24-ore recepţie, depozitare bagaje, facilităţi pentru turişti cu handicap, bar, restaurant.

Încearcă facilităţile de înaltă calitate ale camerelor, incluzând camere nefumători, pentru a te ajuta să îţi reîncarci bateriile după o zi lungă. În plus, ofertele de agrement găzduite de hotel vă asigură o multime de lucruri de făcut în timpul sejurului dumneavoastră. Atunci când căutaţi cazare comodă şi confortabilă în Geneva, faceţi din Ibis Budget Geneve Petit Lancy Hotel casa dvs. de departe de casă.

Recomanda acest hotel:  


 Ibis Geneve Petit Lancy

 Ibis Geneve Petit Lancy
 Ibis Geneve Petit Lancy
 Ibis Geneve Petit Lancy
 Ibis Geneve Petit Lancy