The Fortress Resort & Spa 5* Galle | Cazare la The Fortress Resort & Spa 5* Galle

The Fortress Resort & Spa 5*, Galle

The Fortress Resort & Spa 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Fortress Resort & Spa 5*
Hotelul The Fortress este situat pe plajă, pe coasta sudică a insulei Sri Lanka. Acesta oferă camere spaţioase, o piscină în aer liber şi 2 restaurante. Accesul la Wi-Fi şi parcarea privată sunt disponibile gratuit.

Hotelul The Fortress este la 15 minute cu maşina de Unawatuna şi la 20 de minute cu maşina de Galle. Aeroportul Koggala şi Lacul Koggala sunt la aproximativ 5 km distanţă.
Complexul oferă spaţii de cazare de lux, care îmbină elementele arhitecturale moderne şi coloniale. Toate camerele au aer condiţionat şi balcoane private. Acestea sunt dotate TV cu ecran plat şi un minibar.
Hotelul Fortress oferă un centru de fitness complet echipat. Oaspeţii se pot relaxa în lounge-ul ayurvedic sau cu masaje şi tratamente spa. Sauna şi cada cu hidromasaj sunt alte opţiuni deosebite de relaxare.
În restaurante, oaspeţii pot savura specialităţi autentice din Sri Lanka şi mâncăruri mediteraneene. Masa poate fi servită şi în aer liber. De asemenea, sunt disponibile cocktailuri exotice şi o selecţie de vinuri rafinate.

Recomanda acest hotel:  


 The Fortress Resort & Spa

 The Fortress Resort & Spa
 The Fortress Resort & Spa
 The Fortress Resort & Spa
 The Fortress Resort & Spa