Le Grand 5* Galle | Cazare la Le Grand 5* Galle

Le Grand 5*, Galle

Le Grand 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Le Grand 5*
Situat în Galle, la 300 de metri de Stadionul Internaţional de Cricket din Galle, Le Grand Galle By Asia Leisure oferă o serie de facilităţi, inclusiv o piscină în aer liber, un centru de fitness, o grădină şi acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea se află la 600 de metri de Biserica Olandeză din Galle, la 9 minute de mers pe jos de Fortul din Galle şi la 1,1 km de Farul din Galle. Proprietatea este la 600 de metri de Muzeul Naţional al Fortului din Galle.
 
Toate facilităţile hotelului Le Grand sunt orientate către oaspeţi, de la vederea spectaculoasă la ocean şi la Fortul din Galle, parte a patrimoniului UNESCO, până la arhitectura revigorantă, interiorul somptuos, suitele luxoase cu piscină privată şi serviciile de cea mai înaltă clasă.
Camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aparat de cafea, bideu, birou şi articole de toaletă gratuite. Toate camerele includ o baie privată cu uscător de păr, iar anumite camere au balcon. Unităţile sunt amenajate cu un dulap.
Micul dejun zilnic este de tip continental, bufet sau irlandez/englezesc complet. Restaurantul hotelului este specializat în fructe de mare şi în bucătăria internaţională şi locală.
Le Grand Galle By Asia Leisure oferă o cadă cu hidromasaj. Zona este apreciată de amatorii de ciclism.
Oaspeţii pot solicita sfaturi utile despre zonă de la personalul recepţiei, care vorbeşte engleză, germană, japoneză şi hindusă.
Turnul cu Ceas al Fortului din Galle este la 4 minute de mers pe jos de Le Grand Galle By Asia Leisure, iar Parcul Mahendra Amarasooriya se află la 500 de metri.

Recomanda acest hotel:  


 Le Grand

 Le Grand
 Le Grand
 Le Grand
 Le Grand