Koggala Beach 3* Galle | Cazare la Koggala Beach 3* Galle

Koggala Beach 3*, Galle

Koggala Beach 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Koggala Beach 3*
Pasiti intr-o experienta unica de vacanta tropicala la Koggala Beach Hotel - o proprietate iconic care cuprinde tot farmecul și culoarea ca unul dintre cele mai bune servicii din Sri Lanka .
Hotelul pulseaza cu personalitate și primire călduroasă de o casa tropicala. Din punctul de vedere al oceanului inpresioneaza la cele mai mici detalii în cameră care fac diferenta, șederea cu noi va fura zâmbete si amintiri însorite de o vacanță cu adevărat relaxantă.
Toate camerele standard sunt dotate cu: aer condiționat cu control temperatura individuale, minibar și apă potabilă îmbuteliată gratuită, televiziune,24 de ore de menaj și room service, 24 oră apă caldă și rece rulează în baie,  uscător de păr, birou și dosarul de papetărie, balcon privat sau verandă, dulap de perete.
Pentru cei care doresc ceva diferit, cu un pic mai multa intimitate, hotelul oferă, de asemenea, unități de sine stătătoare bungalow cameră, ascuns departe de clădirea principală a hotelului și franjuri de mangrove pentru acel sentiment suplimentar de izolare. Fiecare cabana vine cu propriul mini verandă

Recomanda acest hotel:  


 Koggala Beach

 Koggala Beach
 Koggala Beach
 Koggala Beach
 Koggala Beach