Cape Weligama Resort 5* Galle | Cazare la Cape Weligama Resort 5* Galle

Cape Weligama Resort 5*, Galle

Cape Weligama Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cape Weligama Resort 5*
Amplasat pe un promontoriu pitoresc care se ridică la 40 de metri deasupra Oceanului Indian, Cape Weligama este un resort care oferă trei opțiuni de luat masa, Ocean Terrace, Clubul Cape Colony și Ocean Grill, toate oferind vederi spectaculoase asupra Oceanului Indian.

Somptuoasa si eleganta, fiecare suită și vilă are o zonă de luat masa, o zonă de relaxare cu canapele și o terasă privată. Facilitățile camerelor includ un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, un aparat de espresso și un sistem de sonorizare Sonos. Băile sunt dotate cu duș separat, sauna și cadă din piatră, precum și articole de toaletă Ophir. Oaspeții pot solicita servicii de luat masa și servicii spa în cameră.

Cape Weligama oferă piscină comună infinită pentru 2 - 3 vile, două piscine principale și piscina infinită de 60 de metri în formă de semilună, cu vederi uimitoare. Alte facilități includ o vilă spa, centru de sporturi de apă și centru de fitness. Proprietatea poate organiza cursuri de scufundări in cadrul centrului de scufundări certificat PADI, lecții de navigare, kayaking pe lac și biciclete paddy. Zona este populară pentru snorkelling, pescuit și expediții pentru pentru a admira balenele.

Situat la doar 30 de minute de mers pe jos de Galle și la 7 km de Golful Mirissa, resortul vă ajută să organizați excursii la parcul național Uda Walawe.

Facilitati hotel
Centru SPA
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Cape Weligama Resort

 Cape Weligama Resort
 Cape Weligama Resort
 Cape Weligama Resort
 Cape Weligama Resort
 Cape Weligama Resort
 Cape Weligama Resort