Calamander Unawatuna Beach 4* Galle | Cazare la Calamander Unawatuna Beach 4* Galle

Calamander Unawatuna Beach 4*, Galle

Calamander Unawatuna Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Calamander Unawatuna Beach 4*
Calamander Unawatuna Beach beneficiază de o amplasare centrală în golful Unawatuna. Proprietatea are 3 piscine unice, printre care o piscină de înot în lungime cu perete frontal din sticlă, prima de acest fel din Sri Lanka și cea mai lungă din zona Asia-Pacific, care este situată în grădina privată de pe plajă și oferă vedere frumoasă la Oceanul Indian. Sun Pool este prima piscină din lume colorată purpuriu, nuanța apusului de soare din Unawatuna. Există de asemenea o piscină puțin adâncă pentru copii, Turtle.

Camerele de nefumători sunt prevăzute toate cu WiFi gratuit, aer condiționat, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Este disponibilă apă îmbuteliată gratuită. Băile private includ un duş.

Calamander Unawatuna Beach se află la 5 minute cu mașina de autostrada Southern Expressway și la aproximativ 6 km de Galle. În orașul Colombo se poate ajunge în 1 oră de mers cu maşina. La proprietate există parcare gratuită.

Oaspeții au la dispoziție terenuri de volei pe plajă și ședințe de yoga. De asemenea, pot juca tenis de masă. Complexul are un birou de turism, precum și o zonă de plajă privată unde se pot desfășura gratuit activități precum caiac și surfing cu vâslă.

Restaurantul de la proprietate, specializat în fructe de mare, servește mâncăruri locale și internaționale. Oaspeții se pot delecta cu băuturi la barurile 680 Blu și Brix. În plus, proprietatea asigură room service nonstop.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
TV

Recomanda acest hotel:  


 Calamander Unawatuna Beach

 Calamander Unawatuna Beach
 Calamander Unawatuna Beach
 Calamander Unawatuna Beach
 Calamander Unawatuna Beach
 Calamander Unawatuna Beach
 Calamander Unawatuna Beach

Date de contact
Calamander Unawatuna Beach 4* Galle
Adresa: Galle, Unawatuna, 80600 Unawatuna, Sri Lanka