Danube Stars (fost Dunarea) 2* Galati | Cazare la Danube Stars (fost Dunarea) 2* Galati

Danube Stars (fost Dunarea) 2*, Galati

Danube Stars (fost Dunarea) 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Danube Stars (fost Dunarea) 2*
Descriere: Hotelul Danube Stars, hotelul cu cele mai mari 2 stele din Galati, construit in anul 1960, este astazi situat intr-o zona istorica a orasului (acum denumita Piata Domneasca). Premiat pentru arhitectura, bine intretinut si adaptat vremurilor prezente, Hotelul Danube Stars ofera o multitudine de servicii superioare clasificarilor de 2 stele, fiind capabil sa satisfaca nevoile de 3 stele. De asemenea, este un hotel extrem de potrivit pentru tinerii aflati in tranzit, in drum spre Delta Dunarii/Replublica Moldova sau care vor sa viziteze orasul Galati, datorita localizarii in centrul orasului Galati (la KM 0) si in apropierea a doua parcuri, a camerelor primitoare, luminoase si colorate si a teraselor de la parterul hotelului.

La parterul complexului hotelier opereaza 4 centre bancare, un bistro cu iz interbelic, un punct renta-car si un punct cu mancare in sistem take-away, iar in aripa vestica Centrul de Afaceri Dunarea cu 3 sali de conferinta/training si Clubul First, un salon multifunctional pentru evenimente. In timpul sezonului cald va intampina o terasa si un bar in aer liber ce aminteste de perioada interbelica.

Cu o traditie de peste 5 decenii in domeniul ospitalitatii, Hotel Danube Stars va intampina intr-o atmosfera calda si va ofera servicii de calitate si conditii deosebite de confort in cele 84 de camere dintre care: 21 de camere single, 45 de camere duble, 3 camere triple, 9 camere cu pat matrimonial, 3 garsoniere ┼či 3 apartamente.

Noi am hotarat sa depasim limitele clasificarii pentru 2* si oferim servicii si facilitati superioare (de 3* si 4*).

Facilitati oferite: minibar, TV + cablu TV (58 canale), centrala termica proprie, aer conditionat, restaurant si bar de zi, sali pentru conferinte si evenimente, personal bine pregatit, telefon, seif la receptie, plata cu card de credit si multe altele.

Alte informatii despre hotel

Recomanda acest hotel:  


 Danube Stars (fost Dunarea)

 Danube Stars (fost Dunarea)
 Danube Stars (fost Dunarea)
 Danube Stars (fost Dunarea)
 Danube Stars (fost Dunarea)
 Danube Stars (fost Dunarea)
 Danube Stars (fost Dunarea)

Date de contact
Danube Stars (fost Dunarea) 2* Galati
Adresa: Str. Domneasca, nr. 13, Galati
Telefon: 036-418041
Fax: 036-461050