Galmondo 4* Galati | Cazare la Galmondo 4* Galati

Galmondo 4*, Galati

Galmondo 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Galmondo 4*


Localizare: Situat in centrul comercial al Galatiului, usor accesibil prin oricare din intrarile in municipiu, hotelul Galmondo a fost primul hotel de 4* al orasului de la Dunare.

Facilitati:
Renovat complet in toamna anului 2004, ospitalier si deosebit de confortabil, hotelul poate deveni locul dvs. preferat pentru intalniri de afaceri sau escale in drum spre Delta sau spre nordul Moldovei.

Are o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri si una de training de 15 locuri, un business centre dotat cu echipamente de telecomunicatie profesionale si acces permanent la Internet pe fibra optica, 2 restaurante, dintre care unul traditional romanesc si doua baruri, precum si un modern centru spa intregesc imaginea acestui hotel in care cel mai amabil personal cu putinta este oricand gata sa faca sederea clientilor de neuitat.

Dotari camere:
Cele 42 de camere - dintre care 6 apartamente - dispose pe 2 nivele, toate modern mobilate si utilate cu TV cablu (50 programe), priza Internet de mare viteza, telefon, seif, frigider, uscator de par, halate si papuci,

Recomanda acest hotel:  


 Galmondo

 Galmondo
 Galmondo