Galati Centrum 3* Galati | Cazare la Galati Centrum 3* Galati

Galati Centrum 3*, Galati

Galati Centrum 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Galati Centrum 3*
Localizare: Hotelul Galaţi Centrum a fost renovat şi modernizat recent, chiar în vara anului 2011. Dispune de facilităţi superioare de cazare şi organizare de evenimente, într-un cadru modern şi confortabil.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de o sala de tratative de 10 locuri iar oaspetii pot beneficia de sali de conferinta de diverse capacitati dotate cu echipamente moderne in cadrul Centrului de Afaceri Dunarea, parte componenta a societatii noastre (situat in cadrul hotelului Danube Stars).

Oferind o superba panorama asupra orasului, la etajul 9 al hotelului este situata Sala multifunctionala Panoramic cu o capacitate de pana in 120 locuri, ideala pentru organizarea cu succes a conferintelor, receptiilor, simpozioanelor dar si a petrecerilor private.

Facilitati cazare: Hotelul Galaţi Centrum oferă oaspeţilor 41 de camere duble, 19 camere cu pat matrimonial şi 6 apartamente.

Camerele sunt elegante, foarte spaţioase şi primitoare, dispun de băi moderne, bine dotate, şi de balcoane cu privelişte asupra oraşului. Unitatea cromatică şi mobilierul modern creează o atmosferă relaxantă si confortabilă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Galati Centrum

 Galati Centrum
 Galati Centrum
 Galati Centrum
 Galati Centrum
 Galati Centrum
 Galati Centrum
 Galati Centrum
 Galati Centrum

Date de contact
Galati Centrum 3* Galati
Adresa: Galati, Str. Domneasca, nr.12, in Piata Domneasca