Valea Cu Struti 3*+ Fundata | Cazare la Valea Cu Struti 3*+ Fundata

Valea Cu Struti 3*+, Fundata

Valea Cu Struti 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Valea Cu Struti 3*+
Pensiunea Valea cu Struti este situata in comuna Fundata, satul Sirnea, la circa 4 km de drumul national, fiind un complex de lux relativ izolat. Valea cu Struti din Sirnea este un complex modern si distins, avand conditii bune de cazare, lux si rafinament, fiind unul din putinele locuri in Romania la care puteti gusta omleta facuta din oua de struti.

Valea cu Struti din Sirnea ofera cazare in 14 camere duble, 2 apartamente standard si un apartament de lux. Camerele duble sunt dotate cu grup sanitar propriu cu feon, TV, frigider, balcon. Apartament standard este format din living cu canapea extensibila, dormitor, grup sanitar propriu cu feon, TV, frigider, balcon. Apartamentul de lux are o suprafata de 180 mp si ocupa 2 niveluri, avand intrare separata direct din exterior. La primul nivel este living, dinning-room, bucatarie utilata, toaleta de serviciu. La etaj sunt 2 dormitoare cu grup sanitar propriu si terasa.

Servicii si Facilitati: Restaurant categoria I de 100 persoane cu preparate din bucataria romaneasca, internationala dar si preparate din carne de strut
terasa, bar de zi, Sala de sedinte (25 loc) dotata cu flip-chart si ecran de proiectie, Ferma cu struti, Billiard, ping-pong, darts, air-hokey, masa de fotbal, Piscina in aer liber, fitness. teren tenis, loc de joaca pentru copii, helesteu populat cu crap si caras, cu posibilitati de pescuit sportiv, Paintball, tiroliana, ATV, snowmobil, biliclete, sanius, foc de tabara, karaoke, discoteca.

Facilitati hotel
Restaurant
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Valea Cu Struti

 Valea Cu Struti
 Valea Cu Struti
 Valea Cu Struti
 Valea Cu Struti
 Valea Cu Struti
 Valea Cu Struti