Domeniul Valea Lupilor 3* Fundata | Cazare la Domeniul Valea Lupilor 3* Fundata

Domeniul Valea Lupilor 3*, Fundata

Domeniul Valea Lupilor 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Domeniul Valea Lupilor 3*
Domeniul Valea Lupilor*** este situat in primul sat turistic din Romania, inconjurat de case inca traditionale, imprastiate ici colo pe munte si va aduce in mijlocul naturii confortul mult asteptat.

Pensiunea Valea cu Struti*** poate gazdui 40-42 de persoane, pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, Centru SPA, sala de jocuri, biblioteca.

Pensiunea are 9 camere duble cu balcon, 4 camere duble superioare, fara balcon,suprafata ce permite amplasare pat suplimentar, 1 camera dubla superioara cu balcon si suprafata extinsa. 2-3 persoane. 2 apartamente cu living amenajat cu canapea extensibila si dormitor cu pat dublu matrimonial, balcon. Capacitate 3 adulti sau 2 adulti si 1-2 copii, 1 apartament familial cu doua dormitoare, unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi suprapuse, capacitate 4 persoane ( 2 adulti si 2 copii), 1 apartament cu living, 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial si unul cu canapea mare extensibila, 2 balcoane, capacitate 4 persoane.

Toate camerele si apartamentele au baie proprie.

Pensiunea Casa Batranessca*** este un unicat cu o vechime de 116 ani, construita numai din lemn si piatra si va ofera ocazia unica de a va intoarce in timp cu peste 100 de ani, avand totodata acces la facilitati actuale; cu un living generos, spatiu amenajat pentru gatit, terasa, 4 dormitoare cu paturi extralarge, canapele confortobile si bai proprii.

Capacitate: 8 adulti si 3-4 copii. Se inchiriaza integral.

Pensiunea Singur Acasa*** este formta din doua module lucrate din lemn, menite sa asigure intimitate cate unei familii, individual, in interiorul complexului. Fiecare casuta este formata dintr-o camera de zi dotata cu toate facilitatile necesare, inclusiv posibilitati restranse pentru gatit, baie si terasa proprie la parter, precum si un dormitor dotat cu 2 paturi, noptiere si dulap la etaj, in regim open space.

Poate gazdui confortabil 4 persoane.

Chiliile sunt formate din 4 module lucrate in piatra, ce vin sa va ofere o experienta inedita, aceea de a locui in camere de piatra, asezonate insa de confortul actual. Interiorul fiecarei chilii este dotat cu cate 2 paturi single, noptiere, masa, dulap, baie si terasa proprie.

Toate spatiile de cazare sunt dotate cu televizoare cu ecran extraplat si wi-fi.

Oaspetii se pot bucura de restaurant propriu, zoo parc montan, terase exterioare, foisoare, teren de sport, sala de jocuri, biblioteca, sala de sport, lac propriu de agrement cu ponton, partie de sanius, loc de joaca pentru copii, centru SPA, aer curat si liniste, aproape tot ce-si poate dori un turist pentru a se simti bine.

Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Domeniul Valea Lupilor

 Domeniul Valea Lupilor
 Domeniul Valea Lupilor
 Domeniul Valea Lupilor

Date de contact
Domeniul Valea Lupilor 3* Fundata
Adresa: Domeniul Valea Lupilor*** este situat in primul sat turistic din Romania, inconjurat de case inca traditionale, imprastiate ici colo pe munte si va aduce in mijlocul naturii confortul mult asteptat.