Casa Muntelui 4* Fundata | Cazare la Casa Muntelui 4* Fundata

Casa Muntelui 4*, Fundata

Casa Muntelui 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Muntelui 4*
In zona turistica a culoarului Rucar-Bran va intampina satul Fundata - cea mai inalta localitate din tara, strajuita de muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului.

Satul, in care in ciuda timpului frumusetea peisajului si traditia populara s-au conservat, ofera prin asezarea sa geografica turistilor sansa de a vizita adevarate minuni ale naturii: Parcul National Piatra Craiului - Trasee in Piatra Craiului, Prapastiile Zarnestilor, Cheile Moieciului, Cheile Gradistei, Rezervatiile naturale La Chisatoare, Pestera si Cheile Dambovicioara, Pestera cu lilieci din satul Pestera, Satul Sirnea, Barajul Pecineagu, Lacul Vidraru. Cazandu-va la pensiunea "Casa Muntelui", situata la o altitudine de 1330 m, veti beneficia de toate conditiile unei clasificari de **** oferite cu cea mai mare placere de unitatea noastra, plus posibilitatea de a va bucura de toata splendoarea acestui loc unic.

Pensiunea "Casa Muntelui" este situata pe soseaua Rucar-Bran, cu un drum de acces de 50 m, in imediata apropiere a platoului Giuvala. Privelistea este incantatoare: poti vedea rasaritul dinspre Muntii Bucegi si apusul inspre Muntii Piatra Craiului, casele din lemn acoperite cu sindrila si satenii robotind in jurul gospodariilor.

Ospitalitatea locului este intregita de ospitalitatea gazdei, familie tanara si intreprinzatoare, ale carei radacini apartin satului (pe de o parte), bunicii si strabunicii fiind fii ai acestui loc.
Trebuie sa mentionam ca skiul fond este o traditie in Fundata si ne mandrim cu faptul ca nasul familiei noastre este cel ce a cioplit din lemn prima pereche de schiuri de fond in zona.

Facilitati hotel
Internet
Jacuzzi
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Casa Muntelui

 Casa Muntelui
 Casa Muntelui
 Casa Muntelui

Date de contact
Casa Muntelui 4* Fundata
Adresa: FUNDATA