Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof 4* Fugen | Cazare la Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof 4* Fugen

Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof 4*, Fugen

Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof 4*
Localizare: La altitudinea de 550 m, la 800 m de centrul localităţii, 500 m de de piscina publică interioară, 50 m de magazine, 10 m de zona de schi/instalaţia de transport pe cablu Spieljochbahn Fügen, 500 m de pârtia de schi fond, staţia de schi bus către Hochfugen– în faţa hotelului, 35 km de gheţarul Hintertux si 50 de aeroportul Innsbruck.

Hotel: Este alcătuit din 2 clădiri (conectate printr-un pasaj subteran) şi este situat în staţiunea de schi cunoscută pentru sporturile de iarnă – Fügen, lângă instalaţia de transport pe cablu şi pârtii. Are camere confortabile în stil tirolez.

Facilitati: Dotat cu recepţie, foaier/hol, salon de zi, salon cu tv, zonă de internet contra cost, cameră pentru depozitarea echipamentelor de schi, lift, parcare gratuită, sală de mese, restaurant a-la-carte, bar apres ski, bar, terasă, cramă, sală seminarii, sală de conferinţe, pizz-pub.Zona de wellness include: piscină interioară de 120 mp jeturi pentru masaj, saună finlandeză, saună organică, sanarium, baie de aburi, cameră de relaxare, cabină cu infraroşu. Zona de sauna este foarte complexa cu o suprafata de 800 mp. Atenţie: copii sub 16 ani sunt acceptaţi numai în piscină nu şi în saună. Ore de deschidere locale. Contra cost: solar, masaje, tratamente de înfrumuseţare. Contracost: masaje, zona de spa cu Thalasso terapie, tratamente de infrumusetare si antistres, etc

Camere: Au baie cu duş/toaletă, uscător de păr, halat de baie contra cost (închiriat 10 euro/persoană/saptamana sau cumpărat pentru 20 euro), balcon/terasă, radio, telefon, tv cablu.

Masă: Demipensiune.Băutură de bun venit, mic dejun bufet cu colţ organic,mic dejun tarziu pana la ora 11:00, gustare dupămasa între orele 15.00 – 17.00, cină cu 4 feluri de mâncare cu alegere, bufet de salate, 1 dată pe săptămână bufet tradiţional, meniu vegetarian şi bucătărie dietetică la cerere. Cină de gală de Crăciun cu meniu festiv, vin fiert, prăjituri şi plimbare cu torţe la slujba de la miezul nopţii. De Revelion, sărbătorire cu o cină de gală, muzică live şi dans.

Observatii: Se plăteşte local: taxa de staţiune – 1 euro/persoană/zi (de la 15 ani). Inclus: zilnic plimbare cu torţe cu vin fiert, seară de dans şi multe altele. Contracost: diverse jocuri pe calculator în Pizz Pub. Pentru copii: pătuţuri, meniuri, scaune înalte. Animalele de companie sunt acceptate contra sumei de 15 euro/zi, fără mâncare. Cărţi de credit acceptate: MasterCard, Visa, debit card. Check-in de la ora 14.00, check-out până la ora 10.00.Recomanda acest hotel:  


 Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof

 Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof
 Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof
 Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof