Viva Wyndham Fortuna Beach 4* Freeport | Cazare la Viva Wyndham Fortuna Beach 4* Freeport

Viva Wyndham Fortuna Beach 4*, Freeport

Viva Wyndham Fortuna Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Viva Wyndham Fortuna Beach 4*
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest complex frumos, situat la 19 minute de centrul localității Freeport este amplasat pe o plajă privată de pe malul Oceanului Atlantic. Complexul all inclusive pune la dispozițe 4 restaurante și 274 de camere cu vedere uimitoare.

Toate camerele de la Viva Fortuna Beach All Inclusive au aer condiționat şi balcon privat cu vedere la grădină sau la ocean. Toate camerele beneficiază de TV prin satelit şi baie privată.

Restaurantele Junkanoo, Bamboo, Viva La Pizza şi Viva Café servesc o varietate de preparate locale și internaționale. Barul de pe plajă oferă cocktailuri lângă piscina în aer liber sau pe plajă. Oaspeții se pot relaxa beneficiind de un masaj pe plajă sau pot folosi sauna. Proprietatea are o echipă internațională de animatori care organizează programe de divertisment live seara, petreceri tematice, discotecă și lecții de dans.

Pachetul all inclusive al hotelului acoperă gustări și toate mesele, cocktailuri, băuturi și vin fără limită de consum, un cocktail de bun venit la sosire, acces nelimitat la facilitățile sportive nemotorizate și activități zilnice. Oaspeții de la Viva Wyndham Fortuna Beach All Inclusive se pot antrena în sala de gimnastică. Complexul pune la dispoziție un teren de tenis și un serviciu de concierge, precum și lecții de canotaj, windsurfing, navigație și nu numai, pentru grupuri.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Viva Wyndham Fortuna Beach

 Viva Wyndham Fortuna Beach
 Viva Wyndham Fortuna Beach
 Viva Wyndham Fortuna Beach
 Viva Wyndham Fortuna Beach
 Viva Wyndham Fortuna Beach

Date de contact
Viva Wyndham Fortuna Beach 4* Freeport
Adresa: Doubloon Road & Churchill Drive, 42398 Freeport, Bahamas